2. Gebelik oluşmuyor

Mfk ilaçlarını araştırıp kullanabilirsiniz. Ben Mfk takviyeleri ile hamile kaldım.
Bende 3 aylık paketini aldım 3. Haftadayım ama arı sütünü almadım siz kullandınız mı. Polen alerjim olduğu için tetikleme ihtimalinden korktum

Bende 3 aylık paketini aldım 3. Haftadayım ama arı sütünü almadım siz kullandınız mı. Polen alerjim olduğu için tetikleme ihtimalinden korktum
Hatırlamıyorum. Kullanalı iki yılı geçti. Amh testini ilaçları içtikten sonra tekrar verdiğimde 0,33 den 0,79 a çıkmıştı. Tüp bebek için hazırlanıyordum , doktorumda içmeye devam et demişti. İlaçlar bitti üç ay bekleyecektim . Araya bayram tatili girdiği için diğer ay tüp bebek başlayacaktı. Bayram arefesinde pozitif haberini aldım. Bazı günler için takvimsiz bayram derler ya benim bayram arefe gecesi başladı. Çok zor günler atlattım. Eşimle benden başka süreci bilen yoktu. Hayatımda ilk defa sevinçten ağladım. . Sağlıkla kucağa almak nasip oldu. Çocuk yetiştirmek çok zor annrler zorlanıyor ya ben o günleri yaşadığım için 17 aylık oldu içimden of be dediğim an bile olmuyor. Çünkü gelmeden yokluğu ile sınandım. Şimdi o günleri yaşamam da bile bir hayır varmış diyorum. İnşallah mutlu haberi yakın zamanda alırsınız.

Hatırlamıyorum. Kullanalı iki yılı geçti. Amh testini ilaçları içtikten sonra tekrar verdiğimde 0,33 den 0,79 a çıkmıştı. Tüp bebek için hazırlanıyordum , doktorumda içmeye devam et demişti. İlaçlar bitti üç ay bekleyecektim . Araya bayram tatili girdiği için diğer ay tüp bebek başlayacaktı. Bayram arefesinde pozitif haberini aldım. Bazı günler için takvimsiz bayram derler ya benim bayram arefe gecesi başladı. Çok zor günler atlattım. Eşimle benden başka süreci bilen yoktu. Hayatımda ilk defa sevinçten ağladım. . Sağlıkla kucağa almak nasip oldu. Çocuk yetiştirmek çok zor annrler zorlanıyor ya ben o günleri yaşadığım için 17 aylık oldu içimden of be dediğim an bile olmuyor. Çünkü gelmeden yokluğu ile sınandım. Şimdi o günleri yaşamam da bile bir hayır varmış diyorum. İnşallah mutlu haberi yakın zamanda alırsınız.
Bilmiyorum nedense benim de içimde bir umut var ilaçlarımı çok güveniyorum artık teslim etme bir şekilde olacağına inanıyorum ya da kafamda en kötü tüp bebek diyorum bakalım hayırlısı inşallah

Selam arkadaşlar. Sizlerin yardımına ihtiyacım var. 10 yıllık evliyz. Bi çocuğum var. Bir dış gebelik öyküm de var. Son bir yıldır bebek istiyoruz olmuyor. Spermiyogram normal çıktı. Hsg çektirdim tüpler açık denildi. Ama bebiş olmuyor. Hormon testim de iyi çıktı. Yani ben napcağımı şaşırdım artık. Eşim direk tüp bebek yaptıralım diyor. Ben istemiyorum çünkü bi hsg çektirdim sonrasında floram zor toparladı. Lh testi de yapıyorum. Birkeresinde beta hcg 5.87 çıkmıştı. Birkeresinde de erken gebelik testinde 2. Çizgi çıktı onu da ekledim mide bulantısı vs her belirtim vardı. Ama regl oldum yardımınıza ihtiyacım var 🙏
Bence sigarayı bırakın sağlıklı beslenme ve stresi yönetmeyle olur

Bence sigarayı bırakın sağlıklı beslenme ve stresi yönetmeyle olur
Haklısınız ama bağımlılık işte. 🥺 teşekkür ederim. Bi de ben bıraksam da eşim kullanıyor. Busefer hep ben çabalıyormuşum gibi oluyor her ay umut umut sonra hüsran ..

Back
X