2.gebelik ve yaş

elvin Naz34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
428
220
Slm kızlar yeni üye oldum.sizlere bi sorum olacak ilk gebeligiyle arasında uzun bi zaman olup şuan tekrar gebe olan varmı? Varsa uzunmu surdu gebe kalmaniz ?? Cevremde herkesin ilk gebeligi daha kolay oluyor ikinci gebelik araya uzun zaman girdiyse zor tutuyor ...varmı bilgisi olan teşekkürler simdidennn:KK5:

Ne bilim canım yaaa cevremdeki arkadaslar endiselenme diyo ama zaman geçtikçe sorun mu var bende demekten kendimi alamiyorum

ilk çocuk daha genç yaşta olduğu için daha çabuk olabiliyor, ama ikincisinde yaş biraz ilerlemiş oluyor dolayısıyla zaman alabiliyor... gebelikle yaş arasında ters bir orantı vardır...

kuzenim ve teyzem 36 yaşında üçüncü bebişlerine hamile kalmışlardı
benim ilk gebelikğim 30 yaşında oldu..korunmalı ilişkide sürpriz bir durum yani...2.yi asla düşünmezken,şimdi 7 yıl aradan sonra karar verdik bu ilk denememiz...ne yuurtlama dönemi bilirim ne plan program...bakalım reglime 1 haffta var...inşallah bebeğim benimledir

benim ilk gebelikğim 30 yaşında oldu..korunmalı ilişkide sürpriz bir durum yani...2.yi asla düşünmezken,şimdi 7 yıl aradan sonra karar verdik bu ilk denememiz...ne yuurtlama dönemi bilirim ne plan program...bakalım reglime 1 haffta var...inşallah bebeğim benimledir
İNŞALLAH

bu netteki otomatik hesaplayıcılar doğru mu acaba??...25 günde bir adet oluyorum ve düzenlidir...hesaplayıcıya göre yumurtlamadan 5 gün öncesinde(yani reglin heen bitiiminde ) ilişki ve yumurtlamanın ertesi günü birlikte olduk...

bu netteki otomatik hesaplayıcılar doğru mu acaba??...25 günde bir adet oluyorum ve düzenlidir...hesaplayıcıya göre yumurtlamadan 5 gün öncesinde(yani reglin heen bitiiminde ) ilişki ve yumurtlamanın ertesi günü birlikte olduk...
ADETLERİNİZ DÜZENLİYSE EVET HESAPLAYICILAR DOĞRU SONUÇ VERİR

Benim 9 yıl ara ve reglme 1 hafta var yumurtlama hesapladigimiz ilk ay bu gecen ay hesaplama mistik ayni durumdayız nerdeyse hadi hayırlısı canım:)

Canım ben kendim anlıyorum vücudum sinyal veriyo zaten ama hesaplayici 20 di vücudum 18 inde sinyal verdi

Benim 9 yıl ara ve reglme 1 hafta var ayni senin gibi yumurtlama hesapladigimiz ilk ay bu gecen ay hesaplama mistik ayni durumdayız nerdeyse hadi hayırlısı canım:)
İNSAN KORUNMAYI BIRAKTIĞI İLK AY HEYECANLANIYOR DİMİ? BEN DE İLK İKİ AY ÖYLEYDİM... BU DÖRDÜNCÜ AYIM AKIŞINA BIRAKMAYI ÖĞRENDİM ARTIK...

X