Merhabalar
İkinci bebeğime hamileyim. Şu an 21.haftadayım ve şiddetli kasık Ağrı'larım oluyor. Ağrı da değil de acı demek daha doğru olur. Oğlum 20 aylık bütün gün kaldır indir yapıyorum ister istemez. 1.doğumum erken olduğu için geçen hafta doktorum rahim ağzına baktı ölçtü biçti bir sıkıntı görünmüyor. Biraz da pimpirklidir kendisi hemen ilaç vericek yat falan dicek diye aklım çıkıyor.
Neden olabilir bu ağrılar? Yaşayan var mı buna benzer şeyler? Bir akıl verin
aynisi bende var benim oglumda 25 aylik ve haliyle onlanatla zipla kaldir indir vs yoruluyoruz ilk gebeligimde hic bole bisey yasamadim atlayip ziplayip duruyodum ama bu hamileligim cok zor agrilarim var bacaklarimi kapatamiyorum yururken paytak paytak yuruyorum :) daha cabuk yoruluyorum ve gercekten kasik agrim var hemde 4 aydan itibaren falan basladi hele simdi oturup kalkamiyorum bile uyumak zorlasti anlayacagin canim ikinci gebelikler daha zor geciyo ve biz gercekten kucuk bebeklere sahip oldugumuz icin zorlaniyoruz dinlenmeye firsatimiz yok onlarda bize muhtac sorumluluklariniz fazla bide calisiyorum yetmiyo ev isi offf offf neyse cok sukur bebek bekliyoruz ve allah saglikli bir evlat daha nasip etsin
Ben de bu ağrılardan çok çekiyorum. Kasık, göbek çevresi, vagen... İnanılmaz gazım da oluyor. Rahim uzunluğunda kısalma da çıktı. Çoook korkutuyor bu ağrılar beni doktor rahim uzunluğu şuan için çok riskli seviyede değil dedi ama her ağrıyı ona yormaya başladım. Nasıl geçer bu ağrılar sancılar
Benim de karnımda acım çok. Oğlum 6 yaşında okula git gel ödev falan derken zorlanıyorum. Kistim var onun sancısımı bilemedim. Gece arada kramp bile giriyor. Önümde daha uzunnnnn zaman var umarım geçer yoksa zor çekilmesi
Merhabalar
İkinci bebeğime hamileyim. Şu an 21.haftadayım ve şiddetli kasık Ağrı'larım oluyor. Ağrı da değil de acı demek daha doğru olur. Oğlum 20 aylık bütün gün kaldır indir yapıyorum ister istemez. 1.doğumum erken olduğu için geçen hafta doktorum rahim ağzına baktı ölçtü biçti bir sıkıntı görünmüyor. Biraz da pimpirklidir kendisi hemen ilaç vericek yat falan dicek diye aklım çıkıyor.
Neden olabilir bu ağrılar? Yaşayan var mı buna benzer şeyler? Bir akıl verin
kızlar iş için lütfen bebeklerınızı riske atmayın , buseltnsweetwitch01Aayhatun22
rabbim sağlıkla dogum yapmanızı nasip etsin darısı bize olsun inşallah
kızlar iş için lütfen bebeklerınızı riske atmayın , buseltnsweetwitch01Aayhatun22
rabbim sağlıkla dogum yapmanızı nasip etsin darısı bize olsun inşallah
Amin canım sağol darısı sana olsun inşallah. İş yapmıyorum annem yardım ediyor ama oğlumla ben ilgileniyorum o yüzden.. Okul vs. Başkası götürsün istemez sadece ben
Benimde 2. gebeliğim ağır geçiyor. Bütün kemiklerim ağrıyor, çok çabuk yoruluyorum. Doğru düzgün iş yapamıyorum. Hep yatmak istiyorum. Kailsiyum, magnezyum, kan ilacı ve decavit içiyorum. Ona rağmen ağrılarım yine çok Karnım çok büyük bebekte biraz topluymuş galiba son 2 ay nasıl geçecek çok merak ediyorum
Benimde 2. gebeliğim ağır geçiyor. Bütün kemiklerim ağrıyor, çok çabuk yoruluyorum. Doğru düzgün iş yapamıyorum. Hep yatmak istiyorum. Kailsiyum, magnezyum, kan ilacı ve decavit içiyorum. Ona rağmen ağrılarım yine çok Karnım çok büyük bebekte biraz topluymuş galiba son 2 ay nasıl geçecek çok merak ediyorum
31+6 ve inanılmaz ağrı oluyor kasıklarımda gerçi oğlumda çok yaşamadım ağrı kasıklar hariç Ama kızımda kuyruk sokunu kopacak gibi akşamı zor ediyorum oğlum 3 yaşında oğlumun doğumun son güne kadar ev iş yemek gezme zerre sancım olmadı ama kızım canımı okuyor canı sağolsun sağlıkla doğsunsa yine bunlar çok sorun değil şeker problem oluyor üff bu ara az yüksekte çıkıyor korkuyorum