Hamile olmayı bekleyen anne adayları umudunuzu kaybetmeyin

İlk çocuğum 4 yıl korunmasız ilişkiye rağmen sonunda tüp Bebek yöntemi ile dünyaya geldi 2,5 yaşında, onu Şubat ayında sütten kestim bu ay doğal yoldan hamile olduğumu öğrendim, bay 12 mayisti günüm çok geçince test uaptim kan verdim pozitif, yarın ilk ultrason kontrolüm var ve tahmini 7 haftalık 🥰🙏 olmayacağını düşündüğümden testi çok geç yaptım ya o yüzden değerim şuan 150.000 lerde. Ayrıca polikistik över sendromu var

Üstüne adet gördüm demişsiniz de normal adet kanaması gibi miydi bir de normal adet tarihinde mi oldu siz gebeliği de bu adetten sonra mi öğrendiniz?
Evet normal adet kanaması gibiydi beş gün sürmüştü o adetimden sonraki döngümde adet olmayınca test yapıp doktora gittim 6 haftalık hamileydim kese falan göründü

Benimde 4 ayda olmadı bugün regl oldum doktorum devlet doktoru ama özel doktorlara 1000 basar çok güzel ilgileniyor bana iki ay Tarus al verdi bir ayda Klomen kullandım ama gebelik olmadı hormon testine bakalım dedi hormon vereceğim tüpler tıkalı olur ona da bakarız dedi daha da olmazsa çatlama iğnesi aşılama yaparız dedi yarın hormon vereceğim ayrıca ovülasyon testi de kullanacağım umarım tedavilik bir durum yoktur ben de sizin gibi çok takıyorum
Çok takmamaya çalışın evet zor insanın kafası bununla meşgul oluyor hep ana zihnide biraz serbest bırakmak gerekiyor. Rabbim en hayırlı zamanda evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X