Merhabalar. Yaşadğınız süreç çok üzücü çok yorucu. Sanki sadece kendi başımıza geldiğini düşünüyoruz ama bunları yaşayan insanlar olarak o kadar çokmuşuz ki. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınza alırsınz

Benim de bir oğlum var 4.5 yaşında. İlk denemede hamile kalıp,sorunsuz bir hamilelik yaşamıştım.
Tabii başıma snra bunların geleceğini bilemezdim. 2022 ocak ayından beri kardeş istiyoruz oğluma. İlk gebeliğimi 2022 mayıs ayında yaşadım ve kimyasaldı. Üzülmedim olabilir dedim. 1 ay aradan snra tekrar denemeye karar verdik. Ekim ayında tekrar hamile kaldım. Herşey yolunda ilerlerken 6. Veya 7. Haftadan snra lekelenmeler,ara ara kanamalar yaşadım. Progestan tedavisi vs uygulandı. Ama 10.haftamda düşük yaptım. Çok çok kötü bir süreçti. Büyük ihtimal bebek engelli dediler. Olabilir dediler. Zaten evde düşük yaptğm için genetiğe de gitmedi. Zor kendimi toparladm. Tekrar istedim. Ve İlk denemede hamile kaldım. Çok şükür dedik. Yine 7 haftadan snra lekeler,ara ara kanamalar vs. İğneler fitiller derken 12. Haftaya geldim. Ve cuma günü evde sabah erken saatte onu da düşürdüm. Aman aman bir sancı bile çekmedim. Neye uğradğmı şaşırdm. Ki hala da şaşkınım. Kürtaja girerken doktorm bundan snraki gebeliğinde sana kortizon kullancaz. Senn vücudun bir şekilde bebeği atıyor dedi. Acaba sizin tedavinz de mi o şekilde olacak. Bebek gelişiminde haftasında asla bir sorun olmuyor bende. Hatta diğer düşüğümde 2 saat önce doktor kalp atışlarının normal olduğunu söyledi. Eve gelip düşük yapmştm.gebeliği Öğrendiğimden beri gitmediğim doktor kalmadı. ama yine olmadı. Yarım saatin içinde düşük oldu resmen. Eşim evde uyuyordu onu bile uyandırmadm. Geçer şimdi diyerek kendimi avuturken bebeğim çoktan gitmişti.
Kusura bakmayn çok uzun oldu.
Ama sizin doktorunuz da aynı tedaviyi uygulayacağını söylüyor. İnşallah güzel sonuçlar alırz. Benm için çok erken. Doktor bana 1 yıl korunma verdi. Siz benden önce güzel haberler verirsinz inşallah da burda hep beraber seviniriz.