Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yenibu yeni mi yonca yedi gün önce olan mı
ben goremedimKızlar adetime 7 gün kala negatifti test adetim gecikeli bugün 2.gün çok silik gördüm sizce var mı gebelik
Sabah tekrar denedim sanki çok hafif gördüm gibi psikolojikte olabilir bilmiyorumben goremedimisterseniz sabah erken saatte erken gebelik testiyle yapin. Yeniyle eger kaset testlerde hemen cikmiyor.
silik var gibi kan testi verin benceSabah tekrar denedim sanki çok hafif gördüm gibi psikolojikte olabilir bilmiyorum
Belli belirsiz bisey var gibi kan verin en garantisi bu olurSabah tekrar denedim sanki çok hafif gördüm gibi psikolojikte olabilir bilmiyorum
Çok korkuyorum içimdeki his git diyor bana kalsa gitmek istemiyorumBelli belirsiz bisey var gibi kan verin en garantisi bu olur![]()
Birazdan gideceğim İnşallah vardırsilik var gibi kan testi verin bence
Erken gebelik testi alip yaparmisin ama guvenilir olsun predictor falan , o daha hassas.Çok korkuyorum içimdeki his git diyor bana kalsa gitmek istemiyorumkanama hariç bütün belirtiler var
Yaparım sabah yapmak daha mı güvenilir pekiErken gebelik testi alip yaparmisin ama guvenilir olsun predictor falan , o daha hassas.
Awox yapmıştım adetten 6 gün önce bir şey göremedim gece kaset test yaptım çok çok az silik çıktı sabah ilk şeyle tekrar kaset test yaptım yine silik çıktı öğlen yaptığım da kaset test var yok gibi aklım çok karıştıErken gebelik testi alip yaparmisin ama guvenilir olsun predictor falan , o daha hassas.
Predictorle deneyin bence birde.Awox yapmıştım adetten 6 gün önce bir şey göremedim gece kaset test yaptım çok çok az silik çıktı sabah ilk şeyle tekrar kaset test yaptım yine silik çıktı öğlen yaptığım da kaset test var yok gibi aklım çok karıştı
TamamdırPredictorle deneyin bence birde.