2 gün adet olmak

su2121

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
7
0
16
33
Merhaba arkadaşlar normalde ben gününü gününe regl olup 6. Gün de son lekelenme gelir ve banyomu yaparım yıllardır böyle ve çok sancım olur. Bu ay hafif kasık ağrılarım vardı ama şiddetli değildi sonrasında hafif kanamam oldu bende ağrım siddetlenmesin diye sıcak su torbası ile yattım Sabah şiddetli ağrım oldu ağrı kesici içtim geri yattım kanamam çok azdı giderek azaldı 2. Gün lekelenme tarzında oldu ve sancım devam etti 3. Gün kanamam yok benim sürekli sancım olduğu için çok önemsemedim ama hiç bu kadar kıssa süre bir döngüm olmamıştı böyle bir şey yaşayan var mı hamilelik olabilir mi bilmiyorum ama goguslerimde ki hassasiyette yok oldu zaten kanama gelince kafam çok karıştı

İlaç kesiyor diye biliyorum birde yaş kaç Amh baktırın tahlilde belli olur neden olduğu

muayene olun ama ilaçlar kanamayı keser. ben doğumdan sonra yoğun kanama yasadığım için doktorum kanamayı azaltması için ağrı kesici vermişti

Ama ilaç almadan duramam ağrıdan bayılıyorum doktora ağrı için gittiğimde normal diyor ağrı kesici yazıyor kendimi bildim bileli serum iğne ve ağrı kesiciler içiyorum reglim ilk günü
Bir laf var bilir misiniz sene seneye aratır diye vücudumuz da değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…