Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regliniz gecikti mi
Daha regle 4 gün varRegliniz gecikti mi
Benimde reglime 4 gün kala 25,4 çıktı betamDaha regle 4 gün var
Suan hamile misinizBenimde reglime 4 gün kala 25,4 çıktı betam
Evet canım bugün tekrar kan vereceğim yükselişe bakacağizSuan hamile misiniz
İnşallah hepimizde gebelik vardırEvet canım bugün tekrar kan vereceğim yükselişe bakacağiz
Canım ben tekrar kan verdim 118 çıktı nasıl sence reglime 3 gün kaldıİnşallah hepimizde gebelik vardır
Bence çok iyi benim en son 4 gün varken 30.4 düCanım ben tekrar kan verdim 118 çıktı nasıl sence reglime 3 gün kaldı
Çok sağol yarın yine verecem inşallah ultrasondada görürümBence çok iyi benim en son 4 gün varken 30.4 dü
Hemen görülür mü acaba bende merak ediyorumÇok sağol yarın yine verecem inşallah ultrasondada görürüm
Ay inşallahHemen görülür mü acaba bende merak ediyorum
3000 ve 5000 arası görülür ultrasonda hayırlı olsunHemen görülür mü acaba bende merak ediyorum
Ay inşallah görünğr bende çok merak ediyorum 4+2 de falan göreb varmışHemen görülür mü acaba bende merak ediyorum
Haber verırmısınız merak ediyorum siziÇok sağol yarın yine verecem inşallah ultrasondada görürüm
Ne yaptınız acabaAy inşallah görünğr bende çok merak ediyorum 4+2 de falan göreb varmış
Canım bu sabah tekrar beta verdim 246 çıktı perşembe gününe randevu aldıım kadın doğumdan senin nasıl geçiyorNe yaptınız acaba
Benim reglime 2 gün kaldı bekleyeceğim umarım sağlıklı bi gebelik yaşıyorumdur sende öylesindir inşallahCanım bu sabah tekrar beta verdim 246 çıktı perşembe gününe randevu aldıım kadın doğumdan senin nasıl geçiyor
cuma 25,4
Cumartesi 118,9
Pazartesi 246
Betab kaç şuan benimde reglim yarın normaldeBenim reglime 2 gün kaldı bekleyeceğim umarım sağlıklı bi gebelik yaşıyorumdur sende öylesindir inşallahçok üzülüyorum kafama taktıkça regli geciksin Kasım doğumdan randevu alacağım bende