Regle 2 gün kala beta hcg 9.12 düşük mü?

Kediseversarisin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2025
50
32
3
33
Merhaba kızlar,
Reglime 2 gün var. Ovülasyon testinde 13 ve 14 pik görmüştüm değerlendirdik. Bu sabah labuquick test ve erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Gittim kan verdim. Beta hcg 9.12 çıktı. Bu değer çok mu düşük regle 2 gün kala? Yoksa normal mi?

Eklentiler

• Screenshot_20250726_115333_M365 Copilot.webp
    Screenshot_20250726_115333_M365 Copilot.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba kızlar,
Reglime 2 gün var. Ovülasyon testinde 13 ve 14 pik görmüştüm değerlendirdik. Bu sabah labuquick test ve erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Gittim kan verdim. Beta hcg 9.12 çıktı. Bu değer çok mu düşük regle 2 gün kala? Yoksa normal mi?
Yeni yükseliyor olabilir bacım normal çok gördüm regl geçip 8 9 10 ile hamile olanları beni hatırlıyorsan senle aynıydık nerdeyse dün iki testtede çizgi çıkmadı bugün yaptım belli belirsiz çıktı inşallah regl olmam 29 da tekrar edeceğim testi
IMG_5407.webp

Eklentiler

• IMG_5499.webp
    IMG_5499.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 26
Evet canım senin de silik çıkmış inşallah yarın daha da koyulaşır.
İnsan yine de Bi stres oluyo bu kadar düşük çıkınca. Forumlarda okuyorum regle 2 gün kala 100 ün üstünde çıkanlar var. Onları okudukça gerildim biraz.

Evet canım senin de silik çıkmış inşallah yarın daha da koyulaşır.
İnsan yine de Bi stres oluyo bu kadar düşük çıkınca. Forumlarda okuyorum regle 2 gün kala 100 ün üstünde çıkanlar var. Onları okudukça gerildim biraz.
Elimde 1 tane test var 29 da yapayım inşallah regl olmam umut ediyorum ki sen sıkıntı stres yapma vitamin takviyesi al dediğim gibi herkesin farklı oluyor mesela döllenme uzunda sürmüş olabilir benim mesela kimyasalda 10 gün gecikti 29 çıktı bende sevindim bi 10 gün sonra 500 değerdeydi doktor düşük olacak dedi kimyasal oldu hani senin günün fazla gecikseydi kimyasal derdim ama sanmam sağlıkla büyüsün gelişsin inşallah 🙏

Merhaba kızlar,
canım düşük bir değer geldi bana.

Evet baya düşük yükselmemiş de zaten.. Ama düşmemiş de. Neden düşmediğini anlamadım ben. Dün yaptırdığım kan testinde 9.7 çıktı. Pek Bi oynama yok

Back
X