• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Gün embriyosu

gulsah3510

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2021
10
3
1
35
Merhaba arkadaşlar ben haziranın 26 snda transfer oldum 2. Gün embriyosu sizde de varmı 2. Gün embriyo transferi yaptıran

Merhaba arkadaşlar ben haziranın 26 snda transfer oldum 2. Gün embriyosu sizde de varmı 2. Gün embriyo transferi yaptıran
Canim merhaba baya geç gördüm ama ben de 2.gun embriyosu transferi oldum senin sonuç belli olmuştur inşallah tutmuştur kuzucum

Ama herkeste belirti olcak diye bi kural yokmuş öyle diyrolar bilmiyorum yinede
Tabiiki oyle bir kural yok ☺️ benim hicbir belirtim olmadi, uzuldum galiba olmadi diye ama cok sukur cok guzel degerlerle basladi gebeligim. Darisi basiniza insallah tutunmustur 🙏 Cok nadir ve ozel bir sey gerceklesmis olur ikinci gun embriyosuyla 🍓

Ben 36 yaşındayım tek embriyom oluştu ve o da 2.gün taze transfer edildi 17 haftalık gebeyim şükürler olsun 🤲 kiminin bir sürü embriyosu oluyı 5.gün treansfer ediliyor fakat tutmuyor kimi de tek embriyoyla daha 2.günde tutuveriyor. Yani olmayacak diye bir şey yok. Ben Allaha sığındım dua ettim hayırlısı olsun dedim şükürler olsun rabbim nasip etti. Herkesin kaderi nasibi farklı. Sizin de belli olmuştur. Umarım hayırlısı olur doğru zamanda hayırlısıyla evlat hasredinizii giderirsiniz Allahın izniyle.

Back
X