- 5 Temmuz 2021
- 10
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi gulsah3510
Merhaba arkadaşlar ben haziranın 26 snda transfer oldum 2. Gün embriyosu sizde de varmı 2. Gün embriyo transferi yaptıran
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden ikinci İkinci gün transferi yapıldıMerhaba arkadaşlar ben haziranın 26 snda transfer oldum 2. Gün embriyosu sizde de varmı 2. Gün embriyo transferi yaptıran
Bilmiyorum ki cnm 2. Gün 1. Kalite dedi doktorNeden ikinci İkinci gün transferi yapıldı
Ben pek duymadım ikinci gün inşallah olumlu olur taze transfer miydiBilmiyorum ki cnm 2. Gün 1. Kalite dedi doktor
Birşeyler hissediyorsan vardır ben hiçbiryer hissetmemiştim negatif olduBilmiyorum ki cnm 2. Gün 1. Kalite dedi doktor
Evet taze transferBen pek duymadım ikinci gün inşallah olumlu olur taze transfer miydi
Aeada kasık ağrısı oluyor bel ağrısı oluyor o kadar sizin kaçıncı gündüBirşeyler hissediyorsan vardır ben hiçbiryer hissetmemiştim negatif oldu
Benim 3 tü ama bende belirti pek olmamıştı yani hiç hissetmemiştimAeada kasık ağrısı oluyor bel ağrısı oluyor o kadar sizin kaçıncı gündü
O zaman olabilir hayırlısı inşallah tutarEvet taze transfer
Ama herkeste belirti olcak diye bi kural yokmuş öyle diyrolar bilmiyorum yinedeBenim 3 tü ama bende belirti pek olmamıştı yani hiç hissetmemiştim
Evet belli olmuyor hayırlısıAma herkeste belirti olcak diye bi kural yokmuş öyle diyrolar bilmiyorum yinede
Öyle tabiki hayırlsıı bakalmEvet belli olmuyor hayırlısı
Canim merhaba baya geç gördüm ama ben de 2.gun embriyosu transferi oldum senin sonuç belli olmuştur inşallah tutmuştur kuzucumMerhaba arkadaşlar ben haziranın 26 snda transfer oldum 2. Gün embriyosu sizde de varmı 2. Gün embriyo transferi yaptıran
Tabiiki oyle bir kural yokAma herkeste belirti olcak diye bi kural yokmuş öyle diyrolar bilmiyorum yinede
Ben 36 yaşındayım tek embriyom oluştu ve o da 2.gün taze transfer edildi 17 haftalık gebeyim şükürler olsunMerhaba arkadaşlar ben haziranın 26 snda transfer oldum 2. Gün embriyosu sizde de varmı 2. Gün embriyo transferi yaptıran