• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 Ekim transfer yaptıranlar

Kızlar bel ağrım şiddetli devam ediyor ayrıca sol tarafımda ağrı gerilme var sizde durumlar nasıl

27 ekimde transfer oldum bende 7. Gün lekelenmem başladı hala da devam ediyor 😞 çok tedirginim aranızda kahverengi leke gören oldu mu kızlar

27 ekimde transfer oldum bende 7. Gün lekelenmem başladı hala da devam ediyor 😞 çok tedirginim aranızda kahverengi leke gören oldu mu kızlar
Bende bugün transfer + 7. gündeyim ama lekelenme yok şiddetli adet sancısı ve hiç yaşamadığım şeklide bel ağrısı var

Benimde lekelenmem olmadı.size ne dedi doktor.kan verdiniz mi?ben 30 ekimde transfer oldum erken gebelik testinde çıkmadı😔

Bende inanın şimdi etken gebelik testi yaptım aynı gün transferiz sizinle bende de çıkmadı moralimizi bozmayalım en net sonucu kan testi verecek ve ayrıca bende de lekelenme vs olmadı

Benimde lekelenmem olmadı.size ne dedi doktor.kan verdiniz mi?ben 30 ekimde transfer oldum erken gebelik testinde çıkmadı😔
Bende inanın şimdi etken gebelik testi yaptım aynı gün transferiz sizinle bende de çıkmadı moralimizi bozmayalım en net sonucu kan testi verecek ve ayrıca bende de lekelenme vs olmadı

Ben de 30 ekim. Ben hic yapmayayim o zaman zaten cok umidim yok iyice çökerim

Merhaba bende 31 ekim transfer oldum. Dün 7.gunumdj kan testi verdim malesef 2.08 çıktı. Artar mı bilmiyorum ama çok umudum yok siz verdiniz mi kan kaç çıktı
Merhbalar belli olmaz belki artar.bende kan verdim 2 saate çıkar.t+9 um ama umudum yok

Back
X