- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi bekleyenhanim
Öyle canım güzel olsun inşNe olacaksa olucak artık .stres oldum beklemekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canım güzel olsun inşNe olacaksa olucak artık .stres oldum beklemekten
Ben dün regl ağrısı yaşadım ama geçti .kaset testi yarın yapacağım
merhaba yaptınız mı testiBen dün regl ağrısı yaşadım ama geçti .kaset testi yarın yapacağım
Bende bugün transfer + 7. gündeyim ama lekelenme yok şiddetli adet sancısı ve hiç yaşamadığım şeklide bel ağrısı var27 ekimde transfer oldum bende 7. Gün lekelenmem başladı hala da devam ediyorçok tedirginim aranızda kahverengi leke gören oldu mu kızlar
Benimde lekelenmem olmadı.size ne dedi doktor.kan verdiniz mi?ben 30 ekimde transfer oldum erken gebelik testinde çıkmadı27 ekimde transfer oldum bende 7. Gün lekelenmem başladı hala da devam ediyorçok tedirginim aranızda kahverengi leke gören oldu mu kızlar
Bende inanın şimdi etken gebelik testi yaptım aynı gün transferiz sizinle bende de çıkmadı moralimizi bozmayalım en net sonucu kan testi verecek ve ayrıca bende de lekelenme vs olmadıBenimde lekelenmem olmadı.size ne dedi doktor.kan verdiniz mi?ben 30 ekimde transfer oldum erken gebelik testinde çıkmadı![]()
Ben de 30 ekim. Ben hic yapmayayim o zaman zaten cok umidim yok iyice çökerimBende inanın şimdi etken gebelik testi yaptım aynı gün transferiz sizinle bende de çıkmadı moralimizi bozmayalım en net sonucu kan testi verecek ve ayrıca bende de lekelenme vs olmadı
Evet ama umutsuz olmayalım yol uzun süreç zor ama sonu güzel olacak Allah’ın izniyleBen de 30 ekim. Ben hic yapmayayim o zaman zaten cok umidim yok iyice çökerim
Yarın kan vericem artıkBende inanın şimdi etken gebelik testi yaptım aynı gün transferiz sizinle bende de çıkmadı moralimizi bozmayalım en net sonucu kan testi verecek ve ayrıca bende de lekelenme vs olmadı
Gerçekten mi çok heyecanlı hadi bakalım benim cesaretim o kadar yok henüz bize de haber verinYarın kan vericem artık
Merhaba bende 31 ekim transfer oldum. Dün 7.gunumdj kan testi verdim malesef 2.08 çıktı. Artar mı bilmiyorum ama çok umudum yok siz verdiniz mi kan kaç çıktıYarın kan vericem artık
Merhbalar belli olmaz belki artar.bende kan verdim 2 saate çıkar.t+9 um ama umudum yokMerhaba bende 31 ekim transfer oldum. Dün 7.gunumdj kan testi verdim malesef 2.08 çıktı. Artar mı bilmiyorum ama çok umudum yok siz verdiniz mi kan kaç çıktı
İnş güzel bir sonuç alırsınız?Merhbalar belli olmaz belki artar.bende kan verdim 2 saate çıkar.t+9 um ama umudum yok
Umudum yok erken gebelik testleri negatif hepİnş güzel bir sonuç alırsınız?
inşallah, sizi şaşırtır ve bir süpriz olur.sizin için dua ediyorum, gönlünüzce olsun inşallahUmudum yok erken gebelik testleri negatif hep
İşallahinşallah, sizi şaşırtır ve bir süpriz olur.sizin için dua ediyorum, gönlünüzce olsun inşallah![]()