2 gün gecikme ve silik çizgi

bbbd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
merhaba arkadaşlar, 1 yıllık evliyim 5 aydır gebelik deniyorduk ancak hiçbir şey olmadı, bu ay 2 gün geciktim ve normalde pek gecikme yaşamam kaset test yaptım silik çizgi gördüm markası pyro clinice bu testin yanılma payı var mıdır? bir de ben daha önce 2 kere açık myomektomi ameliyatı oldum açıkcası biraz endişeliyim gecikme devam ederse doktora ne zaman gitmeliyim ne zaman kan vermeliyim çok erken gidip telaşlanmaya başlamak istemiyorum
IMG_18E1E1AA-5877-4E93-8C9D-3540B7B1B18D.webp

Tebrikler :) kan ile beta hcg değerinizle netleşir hemen gidin bekletmeyin.

Markayı bilmiyorum ama pozitif duruyor

Eklentiler

• IMG_3095.webp
    IMG_3095.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 308
Aynı durum bende de var 2 gün gecikti 15dpo dayım regl belirtilerim var ve bu ay ilk defa bel sırt ağrım çok var sürekli enfeksiyon kapmışım gibi hissediyorum ama enfeksiyon yok idrarımda bugün kan verdim pazartesi sonuç çıkacak sizce testi ne zaman tekrarlayayım 2. Çizgiyi görüyor musunuz ilk 5 dk da çıktı

Eklentiler

• 20260508_090440.webp
    20260508_090440.webp
    13 KB · Görüntüleme: 307
  • 20260508_090437.webp
    20260508_090437.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 250
Aynı durum bende de var 2 gün gecikti 15dpo dayım regl belirtilerim var ve bu ay ilk defa bel sırt ağrım çok var sürekli enfeksiyon kapmışım gibi hissediyorum ama enfeksiyon yok idrarımda bugün kan verdim pazartesi sonuç çıkacak sizce testi ne zaman tekrarlayayım 2. Çizgiyi görüyor musunuz ilk 5 dk da çıktı
Sonucunuz ne oldu

Çok çok az görünen bir silik kan verdiniz mi sonradan gebelik var miymiş

merhaba arkadaşlar, 1 yıllık evliyim 5 aydır gebelik deniyorduk ancak hiçbir şey olmadı, bu ay 2 gün geciktim ve normalde pek gecikme yaşamam kaset test yaptım silik çizgi gördüm markası pyro clinice bu testin yanılma payı var mıdır? bir de ben daha önce 2 kere açık myomektomi ameliyatı oldum açıkcası biraz endişeliyim gecikme devam ederse doktora ne zaman gitmeliyim ne zaman kan vermeliyim çok erken gidip telaşlanmaya başlamak istemiyorum Eki Görüntüle 3731035
Beta baktirdiniz mi

Back
X