Cikti once azdi durdukca koyu olduHemen mi çıktı sonuç
Kuruma çizgisi bence bunlar ilk hallerinde göremedim ben. Yarın varsa ama görünür hale gelir bence. İnşaAllah hayrlısı ile vardır.En son bul hale döndü
Olabilir de ama once az belli idi durdukca belirgin oldu once resimde gri cikiyirduKuruma çizgisi bence bunlar ilk hallerinde göremedim ben. Yarın varsa ama görünür hale gelir bence. İnşaAllah hayrlısı ile vardır.
Markası ne canimOlabilir de ama once az belli idi durdukca belirgin oldu once resimde gri cikiyirdu
Fotoğraflarda kalite düşüyormuş belki o sebeple yansımadı. Siz görüyorsanız inşaAllah vardır .Olabilir de ama once az belli idi durdukca belirgin oldu once resimde gri cikiyirdu
Albi markasiMarkası ne canim
Gidip kan versen daha net olur aslında canım hem kafan rahat olurEn son bu hale gelmisti gece
Gelmessse verecegim tatil diye baska sehre geldim bugun yarin günüm bakalim gelmesse giderim saglik ocagi yakin baya misafir olarak alırlarsaGidip kan versen daha net olur aslında canım hem kafan rahat olur
Alırlar bence hem içiniz rahat olurGelmessse verecegim tatil diye baska sehre geldim bugun yarin günüm bakalim gelmesse giderim saglik ocagi yakin baya misafir olarak alırlarsa
Belirtiniz var mı paylaşabilir misinizGelmessse verecegim tatil diye baska sehre geldim bugun yarin günüm bakalim gelmesse giderim saglik ocagi yakin baya misafir olarak alırlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?