2 gün önce deli gibi aşık görünen adama ne oldu?

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
1 bucuk 2 aya yakın birisiyle görüşüyorum çok hızlı başladık herşeye birbirimize olan beğenimiz 1 yıl öncesine dayanıyor.2 ayda her fırsatta buluştuk yüz yüze bir takım yakınlaşmalarımız da oldu 30 lu yaşlardayız ikimizde.benden küçük 3 yaş küçük....Ne olduysa son buluşmamizdan sonra oldu.Herzamanki gibi gelişti aslında farklı bir sey yoktu buluştuk yakınlaştık yine elimden geldiğince temiz giyinip özenli bir sekilde gittim buluşmaya sonrasında küçük bir tartışma yaşadik ama ven sinirim bozulduğu için telefonda ağladım kapattıktan sonra teli evet olmuyor zorluyoruz ama olmuyor gibi bir msjla terk edildim.Hala anlam veremiyorum ilk kez başıma böyle bir sey geldi genelde bitiren taraf ben olmusumdur ilişkilerimde anlam veremedim.Beğenilmediğimi düşünüyorum yeterince hoşuna gitmedim galiba denedi olmadı.Farklı amaçlarla kullanıldığımı dusunmuyorum o anlamda beni hiç bir şeye zorlamadı dile getirmezdi bile.Çok ilgiliydi duyguları yoğun gibiydi anlayamadım kızlar moralim çok bozuk dertleşmek istedim.Kendime olmayan güvenimi iyice kaybettim

artık herkesin çevresinde, o kadar çok alternatif varki, biri olmassa diğeri olur deniyor...haaaa aşka gelince, günümüzde artık aşk diye bişi yok, biz insanlar kendimiz öldürdük, aşk denilen o güzel duyguyu...

Kendine güvenini kaybetme
Sen onla var olmadın
Ağlamak falan bazı erkekleri uzaklaştırır
Bu ilişki çok yeniymiş
Hemen ciddiye almışsın ve bunu yansıtmışsın
Buda onda soğuma yapmış çok normal
İlişki başında özgüvenli gözükmek gerek
Erkekler kaçıyor böyle durumlarda
Benimdw başıma geldi geçmişte

Tartışma sebebiniz nedir?

Sebebi sizden bağımsız olarak geçmişinde eski sevgilileriyle çok tartışan biriyse tartıştığınızda bunu hatırlayıp kendini zorlamak istememiş olabilir.
Ya da fiziksel olarak beğenmediğini düşünmüyorum ama başka bir yönünüzü beğenmemiştir onu da aşamamıştır.
Kendinizde suç eksik aramayın. Kısmet...

ay ben bu dediklerinizin hepsini yaptım, ağladım, ayrıldıktak sonra seni özlüyorum yapamıyorum yazdım.. sonuç, bişeye yaramadı..

bu erkeklerin çoğunda kişilik bozukluğu var bi anları bi anlarına uymuyo

yol ver gitsin
Kadınlar çok sağlamya :/
Yahu hanımımızın asıl derdi terk edilmiş olmak. Bu güne kadar hep o terk etmiş, ilk defa terk edilen taraf olunca bünye kaldırmamış tabi. Sorunu bu.
Bahse varım tekrar barışsalar konu sahibi açısından barışmanın asıl sebebi bu sefer terk edenin kendisi olması için bir fırsat yaratmak olurdu. Ve ilk fırsattada terk eder gider intikamını alırdı.

sadece begenmekle olsaydı bu ısler...

ılıskıler ıkı kısılıktır . dans gıbıdır . oluyorsa oluyor olmuyorsa olmuyor asla umursamamak ustune dusmemek lazım
koca degıl kı bu aramız bozuldu dıye dert edesınız cok uzun yıllar 3-10 yıl flort de degıl

bıtecekse bastan bıtmesı en guzelı yıpranmadan ustune dusmeyın asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…