- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
artık herkesin çevresinde, o kadar çok alternatif varki, biri olmassa diğeri olur deniyor...haaaa aşka gelince, günümüzde artık aşk diye bişi yok, biz insanlar kendimiz öldürdük, aşk denilen o güzel duyguyu...1 bucuk 2 aya yakın birisiyle görüşüyorum çok hızlı başladık herşeye birbirimize olan beğenimiz 1 yıl öncesine dayanıyor.2 ayda her fırsatta buluştuk yüz yüze bir takım yakınlaşmalarımız da oldu 30 lu yaşlardayız ikimizde.benden küçük 3 yaş küçük....Ne olduysa son buluşmamizdan sonra oldu.Herzamanki gibi gelişti aslında farklı bir sey yoktu buluştuk yakınlaştık yine elimden geldiğince temiz giyinip özenli bir sekilde gittim buluşmaya sonrasında küçük bir tartışma yaşadik ama ven sinirim bozulduğu için telefonda ağladım kapattıktan sonra teli evet olmuyor zorluyoruz ama olmuyor gibi bir msjla terk edildim.Hala anlam veremiyorum ilk kez başıma böyle bir sey geldi genelde bitiren taraf ben olmusumdur ilişkilerimde anlam veremedim.Beğenilmediğimi düşünüyorum yeterince hoşuna gitmedim galiba denedi olmadı.Farklı amaçlarla kullanıldığımı dusunmuyorum o anlamda beni hiç bir şeye zorlamadı dile getirmezdi bile.Çok ilgiliydi duyguları yoğun gibiydi anlayamadım kızlar moralim çok bozuk dertleşmek istedim.Kendime olmayan güvenimi iyice kaybettim
Tartışma sebebiniz nedir?
Sebebi sizden bağımsız olarak geçmişinde eski sevgilileriyle çok tartışan biriyse tartıştığınızda bunu hatırlayıp kendini zorlamak istememiş olabilir.
Ya da fiziksel olarak beğenmediğini düşünmüyorum ama başka bir yönünüzü beğenmemiştir onu da aşamamıştır.
Kendinizde suç eksik aramayın. Kısmet...
Ciddi anlamda var hemdebu erkeklerin çoğunda kişilik bozukluğu var bi anları bi anlarına uymuyo
yol ver gitsin
ay ben bu dediklerinizin hepsini yaptım, ağladım, ayrıldıktak sonra seni özlüyorum yapamıyorum yazdım.. sonuç, bişeye yaramadı..Kendine güvenini kaybetme
Sen onla var olmadın
Ağlamak falan bazı erkekleri uzaklaştırır
Bu ilişki çok yeniymiş
Hemen ciddiye almışsın ve bunu yansıtmışsın
Buda onda soğuma yapmış çok normal
İlişki başında özgüvenli gözükmek gerek
Erkekler kaçıyor böyle durumlarda
Benimdw başıma geldi geçmişte
Yaramaz kiay ben bu dediklerinizin hepsini yaptım, ağladım, ayrıldıktak sonra seni özlüyorum yapamıyorum yazdım.. sonuç, bişeye yaramadı..
evet kaçtı zaten, çok hatalı davrandım böyle yaparak.. düzeltmeye çalıştıkça daha çok battım..Yaramaz ki
Daha çok kaçırtır
Kadınlar çok sağlamya :/bu erkeklerin çoğunda kişilik bozukluğu var bi anları bi anlarına uymuyo
yol ver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?