- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
1 bucuk 2 aya yakın birisiyle görüşüyorum çok hızlı başladık herşeye birbirimize olan beğenimiz 1 yıl öncesine dayanıyor.2 ayda her fırsatta buluştuk yüz yüze bir takım yakınlaşmalarımız da oldu 30 lu yaşlardayız ikimizde.benden küçük 3 yaş küçük....Ne olduysa son buluşmamizdan sonra oldu.Herzamanki gibi gelişti aslında farklı bir sey yoktu buluştuk yakınlaştık yine elimden geldiğince temiz giyinip özenli bir sekilde gittim buluşmaya sonrasında küçük bir tartışma yaşadik ama ven sinirim bozulduğu için telefonda ağladım kapattıktan sonra teli evet olmuyor zorluyoruz ama olmuyor gibi bir msjla terk edildim.Hala anlam veremiyorum ilk kez başıma böyle bir sey geldi genelde bitiren taraf ben olmusumdur ilişkilerimde anlam veremedim.Beğenilmediğimi düşünüyorum yeterince hoşuna gitmedim galiba denedi olmadı.Farklı amaçlarla kullanıldığımı dusunmuyorum o anlamda beni hiç bir şeye zorlamadı dile getirmezdi bile.Çok ilgiliydi duyguları yoğun gibiydi anlayamadım kızlar moralim çok bozuk dertleşmek istedim.Kendime olmayan güvenimi iyice kaybettim