Anneler anne adaylari merhaba sali günü saat 22:30 da uyumak icin yatağa girdim 5 dk uzanmadan belimle kasiklarima aynı anda ağrı girdi kalkip lavaboya gittim çok açık pembe akinti vardı anladim ki doğum başlamışti aslinda gece doğum yapmayi hiç istemiyordum çalışanlar yorgun olacagi için doğal olarak kötü davranirlar diye bir kanaat vardı aklımda (ama hastahaneye gidince bunun doğru bir düşünce olmadığını anladim) doğum için annem gelmişti o henüz uyumuyordu anne lekem geldi dedim hemen gitmeliyim sancilarin siklasinca gideriz dedi Medine hurmasinin doğumu kolaylastirdigini duymuştum hemen bir tabak hurma yedim zemzem suyu içtim koridorda yürümeye basladim saat 1 de çıktık yola hastahaneye varinca beni yarim saat nst ye bagladilar orada 3 kez kuvvetli ağrı girdi ama hemşire bu doğum ağrısı değil bebeğin başı yerleşiyor onun ağrısı dedi ama beni kivrandiran bir agriydi o yüzden ben doğum ağrısı olduğunu biliyordum nst bitince dr acilmama bakti 5 cm di ama hastahanede yer yok baska bir hastahaneye gitmeniz gerek acil dedi oradan 2 de ciktik 15 dk sonra başka bir hastahaneye ulaşmıştik burada hemen acilmama baktilar 6 cm di uzerimi çıkarıp önlük giydirdiler nst ye bagladilar ilk 1,5 saat hafif kasılmalarla geçti son 30 dk kuvvetli kasılmalarım oldu bu süreçte dr iki kez acilmami kontrol etti son kontrolde hadi gidiyoruz dedi ama heyecandan bacaklarim titriyor zorda olsa diğer odaya gittim doğum masasina çıktım saat 04:20 di o kadar sancı korku heyecan arasinda gözüm hep saatteydi kızım kaçta dünyaya gelecek diye gözümü ayirmadim son 5 dk art artta çok kuvvetli kasilma geldi her seferinde ikinmam için drum telkin ediyordu 3. ikinmamda kizim drun elindeydi gözüm saatte 04:28 o an hayat durdu kizim karşımdaydi Allah isteyen herkese nasip etsin Drumdan Rabbim binlerce kez razi olsun o kadar iyi bir insandi ki dualarla besmelelerle doğum yaptirdi bebeğim dogunca eşime haber verdiler benim uzerimi degistirdiler kapiya geldim eşim bekliyordu söylediğim tek şey kızımız çok güzel demek oldu annemler üst katta bekleme salonundaydi asansörle çıktık annemi görünce çok ağladım ama acidan falan değil mutluluktan odaya çıktık 10 dk sonra kizimi getirdiler inşallah 3 saat sonra da taburcu olacaz bizim hikayemiz bu şekilde gerceklesti Rabbim isteyen herkese hayirli evlat kolay doğum nasip etsin inşallah......