Merhabalar arkadaslar ben 4 yillik evliyim ve 3 ile 1 bucuk yaşinda 2 oglum var eşime cok aşik olarak evlenmedim yasim biraz geçince birazda sosyal baski ile evlilik yaptim buna ragmen eşim yakisikli iyi kalpli namazinda niyazinda hak yemez dürüst biri evindwn isine isinden evine gider bunlar iyi özellikleri.ama gelin görünki evliligimin ilk 1yılı üzerime titreyen adam 3 yildir ilgilenmiyor benimle bende ilgiyi seven 2tatli söz bekleyen vs.vs.insanim eşim cok geçimsiz biri çok ters çok kaba ve aşiri küfurlu bende zor bir insanim hamileligimde 1 kere bile ilgi gostermedi elimdw vileda yerleri silerken rv.basindan kalkmadi sürekli asagiladi böcek gibi ezdi beni bende yaptim hatta bazen o kadar ağir konustumki zor tuttu kendini anlicaniz biz ayni evin icinde 3 yildir kedi köpek gibiyiz o bir odada ben bir odadagim ne o hatirimi sorar ne ben aileside huyunu bildigi icin ses çikaramiyor çekiniyorlar çunku tersliyor birde ben cok kere bosanma lafini agzima aldim ve öyle bir noktaya geldikki gittik ve davayi açtik 2ay önce oldu bu olay o sürede esim 1 ay yurt dısina çikti dil okuluna hergun aradi ama çocuklarla kinustu bana tek kelime etmedi yani 1 aylik ayri kalmamizda düzelmedi biseyleri arada yakinlasmamiz dışinda hic kari koca degiliz çocuklar olmasa bu kadar düsünmezdim bosanmayi nitekim 2gün sonra davamiz var ve vazgeçtik çocuklar icin dogru yaptim bilmiyorum bir tarafım boşan diyor kafayi yiyem fikirlerinize ihtiyacim var