• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gün sonra bosanma davam var iyu degilim

canan321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
47
20
3
44
Merhabalar arkadaslar ben 4 yillik evliyim ve 3 ile 1 bucuk yaşinda 2 oglum var eşime cok aşik olarak evlenmedim yasim biraz geçince birazda sosyal baski ile evlilik yaptim buna ragmen eşim yakisikli iyi kalpli namazinda niyazinda hak yemez dürüst biri evindwn isine isinden evine gider bunlar iyi özellikleri.ama gelin görünki evliligimin ilk 1yılı üzerime titreyen adam 3 yildir ilgilenmiyor benimle bende ilgiyi seven 2tatli söz bekleyen vs.vs.insanim eşim cok geçimsiz biri çok ters çok kaba ve aşiri küfurlu bende zor bir insanim hamileligimde 1 kere bile ilgi gostermedi elimdw vileda yerleri silerken rv.basindan kalkmadi sürekli asagiladi böcek gibi ezdi beni bende yaptim hatta bazen o kadar ağir konustumki zor tuttu kendini anlicaniz biz ayni evin icinde 3 yildir kedi köpek gibiyiz o bir odada ben bir odadagim ne o hatirimi sorar ne ben aileside huyunu bildigi icin ses çikaramiyor çekiniyorlar çunku tersliyor birde ben cok kere bosanma lafini agzima aldim ve öyle bir noktaya geldikki gittik ve davayi açtik 2ay önce oldu bu olay o sürede esim 1 ay yurt dısina çikti dil okuluna hergun aradi ama çocuklarla kinustu bana tek kelime etmedi yani 1 aylik ayri kalmamizda düzelmedi biseyleri arada yakinlasmamiz dışinda hic kari koca degiliz çocuklar olmasa bu kadar düsünmezdim bosanmayi nitekim 2gün sonra davamiz var ve vazgeçtik çocuklar icin dogru yaptim bilmiyorum bir tarafım boşan diyor kafayi yiyem fikirlerinize ihtiyacim var

Çok mutsuzsanız boşanın çocuklar kavga gürültü içinde büyümesin. Belkide arka arkaya 2 çocuk bakımı ikinizinde sinirlerini yıprattı. Evlilik terapistinden yardım almadıysanız son çare olarak onu deneyip öyle ayrılın derim.

Çok mutsuzsanız boşanın çocuklar kavga gürültü içinde büyümesin. Belkide arka arkaya 2 çocuk bakımı ikinizinde sinirlerini yıprattı. Evlilik terapistinden yardım almadıysanız son çare olarak onu deneyip öyle ayrılın derim.
Hayattaterapiste gitmez evet bende çok yiprandim yoruldum diyorumki acaba bosaninca hersey dahami iyi olcak hiç takma ne hali varsa görsün muhatap olma ama böylede nasil gecer hayat off
1 yilda ne degismis? Konustunuz mu hic neden degistigini ?
sydan sebep kavgalar iste markette esim x marka diyo ben z marka bundan bile kavga ettik bizimkinin rahatligi anasina emir buyurmalarini bana yapmaya baslayinca benimde tepem atti açtim agzimi yumdum gözumu boylece soguduk

Agzini acip gozunu yummak yerine biraz daha sakince anlatmayi deneseydin. Canim ben hoslbmiyorum bu tarzdan diye. Bi fark olur muydu ? Belki sen sert cikistigin icin inatlasmaya dondurdu, belki de ruhu okuz. Tanimiyorum ki kesin yorum yapamiyorum. Ama sanki karsilikli iyi niyetle cozulucek gibi geldi bana.

Merhabalar arkadaslar ben 4 yillik evliyim ve 3 ile 1 bucuk yaşinda 2 oglum var eşime cok aşik olarak evlenmedim yasim biraz geçince birazda sosyal baski ile evlilik yaptim buna ragmen eşim yakisikli iyi kalpli namazinda niyazinda hak yemez dürüst biri evindwn isine isinden evine gider bunlar iyi özellikleri.ama gelin görünki evliligimin ilk 1yılı üzerime titreyen adam 3 yildir ilgilenmiyor benimle bende ilgiyi seven 2tatli söz bekleyen vs.vs.insanim eşim cok geçimsiz biri çok ters çok kaba ve aşiri küfurlu bende zor bir insanim hamileligimde 1 kere bile ilgi gostermedi elimdw vileda yerleri silerken rv.basindan kalkmadi sürekli asagiladi böcek gibi ezdi beni bende yaptim hatta bazen o kadar ağir konustumki zor tuttu kendini anlicaniz biz ayni evin icinde 3 yildir kedi köpek gibiyiz o bir odada ben bir odadagim ne o hatirimi sorar ne ben aileside huyunu bildigi icin ses çikaramiyor çekiniyorlar çunku tersliyor birde ben cok kere bosanma lafini agzima aldim ve öyle bir noktaya geldikki gittik ve davayi açtik 2ay önce oldu bu olay o sürede esim 1 ay yurt dısina çikti dil okuluna hergun aradi ama çocuklarla kinustu bana tek kelime etmedi yani 1 aylik ayri kalmamizda düzelmedi biseyleri arada yakinlasmamiz dışinda hic kari koca degiliz çocuklar olmasa bu kadar düsünmezdim bosanmayi nitekim 2gün sonra davamiz var ve vazgeçtik çocuklar icin dogru yaptim bilmiyorum bir tarafım boşan diyor kafayi yiyem fikirlerinize ihtiyacim var

Iyi kalpliden gecis yaptigin yeri tekrar oku. Sorunun cevabi sende.

ilk bir yıl çok güzel geçip sonra bozulması çok ilginç geldi bana .yani cicim ayları 1 yıl sürmüş, bence uzun bir süre :KK53:...

Evilik terapisi alın oturun konuşun o çocuklar anne ve babanın konuşmadığı bir ailede ne hale gelir :KK20: bu ayrı anne babadan daha kötü bir durum olur . aranızdaki sorunları halletmeden aynı eve taşınmayın gerekirse tekrar flört edin ama unutmayın ki en doğru çözüm evlilik terapisi

ilk bir yıl çok güzel geçip sonra bozulması çok ilginç geldi bana .yani cicim ayları 1 yıl sürmüş, bence uzun bir süre :KK53:...

Evilik terapisi alın oturun konuşun o çocuklar anne ve babanın konuşmadığı bir ailede ne hale gelir :KK20: bu ayrı anne babadan daha kötü bir durum olur . aranızdaki sorunları halletmeden aynı eve taşınmayın gerekirse tekrar flört edin ama unutmayın ki en doğru çözüm evlilik terapisi
1 yıl dedigim cicim ayi degil sadece askim hayatim diye hitap ederdik elele tutusyr sarilirdik yine kavgalar vardi ilk ginden balayinda bile birbirimize girdik ama ask sözleri bazi seyleri tolere ediyirdu simdi onlarda yok

Karnın burnunda vileda ile yerleri silerken tv seyreden eşin gerçekten çok iyi kalpli ve hak yemez biriymiş.
Evet esim ökuzin biri aslinda hata bende de hic nazlanmadim karnim urnumda yapma demesine ragmen dogumuma 2 gun kalaya kadar cam sildim butun evi kaldirip temizledim kimseden yardim istemedim üstelik bunlari 1bucik yasindaki oglum varken yaptim simdide esim bana diyoki sana bisey olmaz nenene cekmissin diyo bu arada nenem 90 yasinda pire gibi yani bendede hata var

Başı ne diyor ortası ne diyor ya
Adamı ilk övmüşsün sonra da gömmüşsün yani :)
Evet once iyi ozelliklerini soyledim yani dısariya merhamet dolu bana zerre acimiyor anasinada kardesinede babasinada ayni tuhaf biri 1 ay ayri kalip anasini gormeye gidip sadece selam deyim iceri giren biri ne bileyim seytan diyoki konus bugun pazartesi bosan eninde sonunda olacak bu iş

Çocuklar için, size değer vermeyen bir adamla devam.
Çocuklar için, sizi böcek gibi ezen adamla devam.
Çocuklar için,size zerre sevgisini göstermeyen adamla devam.
Çocuklar için, huzurunuzun olmadığı bir evde devam.
Çocuklar için oturup hayatınızı kendinize haram edin..
Hayatınızda sizin yeriniz sizde neresi? Bir insan kaç kere dünyaya gelir? Bir kadın bu mutsuzluğu kendine neden hak görür?
Çalışıyor muzunuz? Sizi ayakta tutacak maddi gücünüz var mı?
Aynı evde anne babanin birbirine gostermedigi sevgi saygıyı çocuk ne yapsın?
Çokta sağlıklı bir ailede yetişmeyecekler yani...

Çocuklar için, size değer vermeyen bir adamla devam.
Çocuklar için, sizi böcek gibi ezen adamla devam.
Çocuklar için,size zerre sevgisini göstermeyen adamla devam.
Çocuklar için, huzurunuzun olmadığı bir evde devam.
Çocuklar için oturup hayatınızı kendinize haram edin..
Hayatınızda sizin yeriniz sizde neresi? Bir insan kaç kere dünyaya gelir? Bir kadın bu mutsuzluğu kendine neden hak görür?
Çalışıyor muzunuz? Sizi ayakta tutacak maddi gücünüz var mı?
Aynı evde anne babanin birbirine gostermedigi sevgi saygıyı çocuk ne yapsın?
Çokta sağlıklı bir ailede yetişmeyecekler yani...
Esimin karakteri askinda oyle annesine neler yapiyor kadin evladi diye bisey demiyor ama gorumcenin demesine gore bekarken esimla kaynanam hergun birbirini yermis oyüzden görumcemde pek konusmaz kardesiyle babasiyla keza ayni yani aslinda bildigim kadariyla annesinide cok sever ama eziyet eder bir tek disariyla iyi gören melek der bu arada cocuklardan dolayi calisamiyorum ama maddi sıkintim yok

Benim eşim gibi. Ayynı. Sonra bunlar nasıl müslüman diyorum da tepki çekiyor. Eş hakkından bihaber. Ama namAz niyaz deyince... Allah kabul etsin tabiki, ama eşleri üzmesinler... bu ne yaa....

Benim eşim gibi. Ayynı. Sonra bunlar nasıl müslüman diyorum da tepki çekiyor. Eş hakkından bihaber. Ama namAz niyaz deyince... Allah kabul etsin tabiki, ama eşleri üzmesinler... bu ne yaa....
Aynen eve gelince dini sohbetler dinler yatana kadar kari kiz iside yok hicmi kocanin hanimi uzerindeki haklarini bilmezler sadece birazcik ilgiyle bazi seyler ortbas edilebilir

Konuş diyeceğim bir şey değişmeyecek
terapiste gidin diyeceğim eşin istemeyecek
Birlikte yaşamayın diyeceğim yine devam edeceksin
e bari çocukların önünde kavga etmeyin ne diyim. .

Esimin karakteri askinda oyle annesine neler yapiyor kadin evladi diye bisey demiyor ama gorumcenin demesine gore bekarken esimla kaynanam hergun birbirini yermis oyüzden görumcemde pek konusmaz kardesiyle babasiyla keza ayni yani aslinda bildigim kadariyla annesinide cok sever ama eziyet eder bir tek disariyla iyi gören melek der bu arada cocuklardan dolayi calisamiyorum ama maddi sıkintim yok
Anlaşıldı, siz boşanmak istemiyorsunuz burada da iyi tarafını gösteren bir desteğe ihtiyacınız var.hakkinizda hayırlısı o zaman.

Back
X