Hiçbir insan emir almaktan hoşlanmaz.. eşinize deseniz ki böyle emirler verdiğinde " benim kocamın canı sultanlık mı oynamak istemiş" diye oyuna çevirebilirsiniz bu onun hoşuna gider.. yumuşadıktan sonra da artık nasıl hitap etmek istiyosanız " emir verir gibi konuştuğunda kendimi askerin gibi hissediyorum üzülüyorum.." deyin..
Şunu asla unutmayın erkekler üzülen karılarına dayanamazlar.. sürekli bağırıp çağıran karşılık veren laf söyleyip sinirlenen ve kızan kadınlara ise tahammül edemezler..
Ya biz kadınların yapamıycağı şey yok biraz sahip çıksak dilimize ooooo neler yaparız neler..
Bizim de ilk yıllarımız genel anlamda berbattı.. kendime yediremez altta kalmaz eşim 1 söylüyosa ben 5 söyler ve küserdim.. soğumaya başlamıştık artık.. okuduğum kitaplar dinlediğim uzmanlar ve tecrübeli evli mutlu hatunlar bana size anlattıklarımı söylediler hep.. ilk başlarda yapmak zor olsa da çok etkili inanın ki..
Tabi eşimin bunlardan haberi yok benim doğumdan dolayı yumuşadığımı sanırdı ve yeni evlendiğimizde hippi gibiydin. her şeye başkaldırıp kafa tutuyodun.. şimdi de az cadı değilsin ama doğumla yumuşadın sen kıvamına geldin artık.. sen de alttan alabiliyosun derdi :))) tabi ki oğlumun da etkisi oldu kavgalı ortamda büyütmek istemedim..
Zıtlaştıkça her insan fenadır.. bunlar naçizane tavsiyelerim.. inşallah size de faydası dokunur