• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gün sonra bosanma davam var iyu degilim

Mutsuzsun ayrılman en doğrusu.
Çocuklar kavga gürültü içinde büyüyüp babayı örnek almasın lütfen,yarın eşlerine aynı davranmasınlar.

Senin de hataların var.
Karnın burnundayken cam silmek, evi kırklamak ne yani? Sen kendine acımazsan elin oğlu neden acısın?
Bak hemen karnın burnunda cam sildiğine göre sana bir sey olmaz ayaklarına baslamıs. Halbuki nazlı olsaydın biraz, yapamam edemem deseydin, kırılgan dursaydın farklı düşünecekti belki de.

Sizin ne kadar surdu sorunlariniz
İlk 2.5 3 yılımız zehir gibiydi.. eşimin ailesinin bencilliği ve yalan yanlış doldurmaları üstüne eşimin de öküzlüğünü eklenince olaylar patlıyodu.. sakin günümüz geçmezdi.. yalnızken iyiydik ama bu kavgalardan dolayı arada soğukluk oluyodu ve ben çok küserdim bi de asla barışmazdım..

Oğlum gerginliğin içine doğdu zaten.. iyice her şeyi anlar vaziyete gelmeden her şey yerine otursun istediğim için gayret gösterdim ben.. ki lider ruhluyumdur.. bunun için çaba da göstermem lise ve üni.de bile adaylığımı koymadığım halde öğrenci temsilcisi ve başkan seçilmiştim hep.. iş hayatında da aynıydım.. yani olmasam ben olmazdım :))

Eşim de çok anlayışsızdı.. ama ben sakinleşince daha iyi gözlem yaptı ve beni anlamaya başladı çok şükür.. tabi bu bianda olmadı.. son 2 yıldır yeni evli gibiyiz çok şükür. Bi şey söylüyceksem bile kafasını dağıtır tavına getirir yumuşak ve sakince anlatırdım canımı sıkan şeyi.. ve çözerdik.. e arada olmuyo mu kavga gürültü elbet oluyo ama kırgınlık olmadan.. muhabbet ederken buluyoruz birbirimizi :)) çok komik oluyo

Kocana diyecek laf bulamadım. Allah sana sabır versin.

Back
X