2 gün süren pik

yasmnaydm

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2024
430
87
18
Kızlar ovulasyon testim iki gündür pik yani tam tamına 30 saattir pik yaşıyorum ve aşırı strese girdim normalde strese girmemem lazım ama şehir dışına çıkıcam yarın. Başka ilişki olamayacak onun stresini yaşıyorum ne kadar sürer bu bilgisi olan var mı ? Pcosum var daha öncede böyle yakaladım testte bir hünde çatlamıştı bu uzun sürdü akıntı da öyle olmadı iki defa cok hafif bir akıntı yaşadım. Cuma cumartesi pazar değerlendirdim ama daha değerlendiremeyeceğim

Eklentiler

• IMG_7708.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 49
Sperm 3 gün yaşıyor ortalama, bugün ilşki olsun yeterli. Yarını değerlendirmesen de sorun olmaz

3 tane üst üste pik yaptı delirdim heralde dedik çatlamayacak sabah akşam çatlar akşamda yap anlarsın zaten
Bu saatten sonra cok önemi yok ya şehirdışındayım eşim yanımda değil değerlendiremem benım cumartrsiden beri böyle

Evet öyle nasip kısmet :) şanssızlığıma üzülüyorum böyle günleri 3 ayda bir yakalarım onda da böyle şeyler çıkar
ya üyelerden bi tanesi şuan kim oldugunu hatırlamıyorum eşinin işi vardı 2 gun yakalayabılmış hamile kalmış yanı olacagı varsa pat dıye oluyor

En alttaki ortadakine göre biraz silikleşmiş zaten tam silikleşmesine gerek yok çatlama için en son yaptığında yumurta çatlamış zaten

En alttaki ortadakine göre biraz silikleşmiş zaten tam silikleşmesine gerek yok çatlama için en son yaptığında yumurta çatlamış zaten
Bu bugunki yaptığım ben T c den koyu mu ona bakıyorum hiçbir silikleşme göremedim açıkcası bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_7712.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 33
Bu bugunki yaptığım ben T c den koyu mu ona bakıyorum hiçbir silikleşme göremedim açıkcası bilmiyorum
Neden silikleşmiyorki acaba dahada koyu oluyor gibi hiç başıma gelmedi anlayamadım havuç bende işe yarıyordu sen yemişsin olmamış ceviz badem varsa onları da tüket kabak çekirdeği bunlarda iyi gelir

Neden silikleşmiyorki acaba dahada koyu oluyor gibi hiç başıma gelmedi anlayamadım havuç bende işe yarıyordu sen yemişsin olmamış ceviz badem varsa onları da tüket kabak çekirdeği bunlarda iyi gelir
Bende anlamadım bu ayı saldım nasip değilmiş evde olsam peşine düşerdim ama refakatçiyim hastanede umudum gitti dahdemin başka marka ovulasyon testi ile yaptım başka marka oldugu için pek güvenemedim

Eklentiler

• IMG_7715.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 18
Bende anlamadım bu ayı saldım nasip değilmiş evde olsam peşine düşerdim ama refakatçiyim hastanede umudum gitti dahdemin başka marka ovulasyon testi ile yaptım başka marka oldugu için pek güvenemedim
Belki tutar yinede güzel düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…