2.gün transferi olup 4 hücreli embriyo ile hamile kalan varmı??

derin28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
259
2
116
İzmir
arkadaşlar bu durumda olup hamile kalan olabiliyormu merak içindeyim..
lütfen yorumlarınızı bekliorum.
benim dün bu şekilde transferim gerçekleşti..

arkadaşlar bu durumda olup hamile kalan olabiliyormu merak içindeyim..
lütfen yorumlarınızı bekliorum.
benim dün bu şekilde transferim gerçekleşti..

merhaba canım.benimde 4 hücreli 2. gün embriyosu transfer edildi.şuan 6 haftalık hamileyim.ama ilk değerlerimde biraz düşüklük oldu sonra katladı.geçen hafta pazartesi kesemizide gördük çok şükür.ama ne olcağı belli değil daha.pazartesi tekrar kontrolümüz var.senin hangi merkez canım

gerçektenmiii
hadi gözün aydın canım çok mutlu oldum hem senin adına hemde kendi adıma :))
bu ikinci denemem benim.ege ünv.de yaptırıorum..
inşallah benimde tutmuştur bebeğim..neden ne olacağı belli değil daha dedin canım.keseniz oluşmuş işte ne güzel

ben canım hemde önceki denememde 5. gün embriyosu transfer edildi ama tutmadı 2. gün çağırınca beni tutmaz kesin dedim ama şükürler olsun Rabbime kızım göbüşümde..
içeride o ortamda büyümeleri embriyo açosondan avantajmış.umarım kuzun sımsıkı tutunur sana naçizane tavsiyem lütfen stres yaapma bol bol hayal kur ve dua et.Rabbim yardımcın olsun.

canım benim daha önceki denemelerimde ya 3. gün yada blastosis transferi yapılmıştı.bunun neden 2. gün diye sorduğumda ise embriyolog demiştiki gelişimleri güzel olduğu için bir an önce doğal ortamlarına vermek daha uygun.en güzel labarotuvar ortamı rahimdir demişti.içini ferah tut canım.bol bool dua et.ilk 3 gün ananas yedim.meyvayı bol tüket.antepfıstığı ve çiğ badem çok yedim.en önemlisi tabiki bolca dua et canım.inşallah rabbim yüzünü güldürür....

sizler böyle yazdıkça mutlu oluorum inanın.tabi ki benimkide tutacak diye birşey yok elbette ama umutsuz düşünmemi engellediniz.çok teşekkür ederim arkadaşlar.
canım inşallah kızını sağ salim kucağına alırsın.benim için dua edermisin canım.hamişlerin duası kabul olurmuş :)))

canım yemin ederim içimi açtı şu yazdıkların..çok teşekkür ederim angel_78..
inşallah hayırlısı olur artık öyle dua ediorum..

arkadaşlar bişey daha sorucam?
belirtiler transferden ne kadar sora oluşuor.??

canım merhaba.benimde 2. gün 4 ve 5 hücreli transferim oldu.bende senin gibi araştırdım.2 hüreli ile hamile kalanı okudum.benim teste 5 gün kaldı.inşallah bizede nasib olur.

canım merhaba.benimde 2. gün 4 ve 5 hücreli transferim oldu.bende senin gibi araştırdım.2 hüreli ile hamile kalanı okudum.benim teste 5 gün kaldı.inşallah bizede nasib olur.

hayırlı olsun canım..hadi bakalım heyecanla bekliorsundur sende dimi :)

diğer 4 hücreli hamile kalanları nerden okudun?sonuctan haberimiz olsun canım

canım bende ilk denememde 2 . gün embriyosu konmuştu ve hamile kalmıştım bebeyimi erken kaybettim ama nasip deyilmiş inşallah sizinde bebeyiniz sizi bırakmayacak

kızlar belirtilere hiç takılmayın.çünkü inanın adet belirtileriyle o kadar aynıki ben resmen adet olcam diye bekliyordum.ama hamdolsun hamileyim.o yüzden belirtilere çok takılıpta kendinizi strese sokmayın...

kızlar benımde 2. gun embrıyosu ve 4 hucrelıydı
benımde tuttu ama erken kaybettım.
acıkcası yazdıklarınız ıcımı ferahlattı
ben ozel bır hastanede yaptırdım tedavımı.
sonuc ıyıydı ama erken kaybedınce bebegımı baska hastanelere arastırmalara gırdım
gene baska ozel bır hastane bana 4 hucrelıyı devlette transfer bıle etmezler tutsada ılerlemezdı falan dedı
bende tedavı gordugum hastane hakkında kotu dusunmeye baslamıstım.
ama yazdıklarınız ıcımı ferahlattı.
ben hemen etkılendım cok yemeye baslamıstım kısa suren hamılelıgımde basımda donmeye baslamıstı.
sızlerden rıcam kendınıze dıkkat edın ayakta cok kalmayın ben ayakta kaldım 2 gun onun dısında oyle cok bı ıs yapmadım.
umutlarınız solmasın ısallah..

ederim tabi etmemmi hiç dualarım seninle inş kuzucuğun sımsıkı tutunur sana sende dualarını ekksik etme sakın umutsuzluğa kapılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…