2.gün tüp bebek transferi ile hamile kalan var mı?

inanmıyorum harika bir haber bu :teytey::dance::sm_cool:

cnm seninki nasıl gidiyo tarnsfer sonrasıı rahat mısınnn kaç gün olduuu inşallah ben inanıyorumm mucizene kavuşacaksınnn o bir embriyooo sana tutunacakkk onu sev olur muuu annesiii sev kii sevginle dahada çabuk tutunsun ve lütfen yat dikkatli ollll

sevmezmiyim hiç asicim, hergün konuşuyorum onunla, babasıda konuşuyo, tabi boşmu çıkacak artık bilmiyoruz, bugün 10.günüm cnm, kısmet cuma günü herşey belli olacak. senin nasıl gidiyo cnm?

sevmezmiyim hiç asicim, hergün konuşuyorum onunla, babasıda konuşuyo, tabi boşmu çıkacak artık bilmiyoruz, bugün 10.günüm cnm, kısmet cuma günü herşey belli olacak. senin nasıl gidiyo cnm?

ay hadi bakalım ya inşallah dualrım seninle allahım seninde yüzünü güldürsün rabbime şükür ben ve kuzularım iyiyiz kalp atışlarınıda duydumm rahatladımmm artık normal bi dr la devam edippp bebeklerimi bekleyecemmmm

ne mutlu sana, inşallah o mutluluk banada nasip olur arkadaşım, dua et bana:Saruboceq:

canım benim hamilelik 2 gün ebriosu idi hamile kaldım ama malesefki düşük yaşadım okmuşsundur belki nikimdende takılmamak gerek yok 2 güne yok 5 güne olacaksa oluyor

sowaaay cnm ben negatifi aldım ama sizi bırakamıyorum :)) hergün kim hamile diye girip bakıyorum .çok güzel haberler var canım darısı senin başına inşşş :lepi:

sowaaay cnm ben negatifi aldım ama sizi bırakamıyorum :)) hergün kim hamile diye girip bakıyorum .çok güzel haberler var canım darısı senin başına inşşş :lepi:

sağol güzel arkadaşım benim, evet hamile haberlerine bende kendim hamileymiş gibi çok seviniyorum, darısı ben ve benim gibilerin başına, sende lütfen olmadı die yılmak yok asla tedaviye devam arkadaşım, tabikide bırakmayacaksın bizi, seninde inşallah hamile haberini alıcaz ve burada ilan edicez :dance:,aynen bu şekilde devam arkadaşım, bakalım ben negatif habermi vericem pozitif mi, doğrusunu söylemek gerekirse bana olumsuz gibi geliyo, artık allah bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…