Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem karından hemde vajenden baktı 708 di o zaman değerim çok silik görünüyor dediUltrasonla iyice baktı mı boş gebelik yada dış gebelik ihtimali olabilir mi bu betada gözükmesi gerekiyordu diye düşünüyorum
Şimdi tekrar kan vereceğim doktorumda şüphelenmiş bir anda bu kadar artmasından, laboratuvardan aradılarBetada sorun var yenileyin ne olur ne olmaz, beta yüksek çıkarsa başka doktora gidin 1500’ü 15000 olarak mı işledi acaba makine. Siz içinizi ferah tutun. Beta sonucunuzu bize de bildirin lütfen
Çok hızlı artması genellikle ikiz gebelik için oluyor sen kötü düşünme kanını ver sonra ultrason bakarhem karından hemde vajenden baktı 708 di o zaman değerim çok silik görünüyor dedi
Bugün verdiğim kanda 15.000 geldi çarşamba günü usg yapcaktı kese kontrolü için
Şimdi hastaneden aradılar tekrar kan vermem gerekiyormuş doktorum istemiş
ay inşallah çok teşekkür ederimÇok hızlı artması genellikle ikiz gebelik için oluyor sen kötü düşünme kanını ver sonra ultrason bakar
inşallah çok teşekkür ederim700 küsürken kese görünmemesi normal. Bu betaya kese görünür. Gidip doktora görünmenizde fayda var
1275 geldi ikinci beta sonucumBetada sorun var yenileyin ne olur ne olmaz, beta yüksek çıkarsa başka doktora gidin 1500’ü 15000 olarak mı işledi acaba makine. Siz içinizi ferah tutun. Beta sonucunuzu bize de bildirin lütfen
doktorda cuma gel dedi kese içinTamam şimdi normal sonucu aldın cuma falan keseyi görürsün muhtemelen, en garantisi haftaya gitmen. Tahmini 6 7 arası da kalp atışı duyuluyor hayırlısı olsun.
Kk bun bordro bereli anne adaylarıyız, tüm başlıkları takip ede ede öğrendik ne nedir diyedoktorda cuma gel dedi kese içinçok teşekkür ederim
hahhhhhaaaaha harikasınızKk bun bordro bereli anne adaylarıyız, tüm başlıkları takip ede ede öğrendik ne nedir diyeinşallah evladımızı da sağlıkla kucağımıza alacağız
![]()
Hata olmuş olabilir, muhtemelen 1500 yerine 15000 yazdılar laboratuvarda. Ama fazlaysa ikiz oluyo geneldeCumartesi günü betahcg 708di bugün tekrar kan verdim 15000 geldi. 48 saatte bu kadar artması normal mi? Doktorum cumartesi günü kese göremedi, şimdi aradım tekrar kan ver sağlıklı sonuç olmayabilir dedi. Aklım iyice karıştı. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı
Merhaba aynı durumdayım beta hug 2100 ancak kese görülmedi bende de .sizde son durum nedir acabaCumartesi günü betahcg 708di bugün tekrar kan verdim 15000 geldi. 48 saatte bu kadar artması normal mi? Doktorum cumartesi günü kese göremedi, şimdi aradım tekrar kan ver sağlıklı sonuç olmayabilir dedi. Aklım iyice karıştı. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı
merhaba yazdığınızı şimdi gördüm kusura bakmayın. Çok şükür kese göründü kalp atışını duyduk 7+ 3üz şuandaMerhaba aynı durumdayım beta hug 2100 ancak kese görülmedi bende de .sizde son durum nedir acaba