Benimde durdukça belirginlesmisti muhtemel çok yeni kan verinMerhaba kizlar acil yardım lazım 2 gündür 3 farklı testle 4 tane test yaptım hepsinde de ilk 3-5 dk silik çizgi çıkıp sonraki 10 dk içinde koyulasti adetim 8 gün gecti sizce hamilelik var mı , görselleri ilk günden bu güne kadarki olarak siraldimve ilk 5 dk içindeki durumları sadece 2.gorsel ertesi gün çekilen fotoğraf onda da kuruma yapan test ilk 5 dk da çıkıp 10 dk koyulasmisti, kaset testlerde burda çok belli olmamış ilk anlar çekmiştim ama gözle bariz görünüyordu
Teşekkür ederim yanitladiginiz için, Siz kaç haftalıksiniz şuan , yarın kadın dogum doktoruma gideceğim inşallah vardır kaç gündür stres yaptımBenimde durdukça belirginlesmisti muhtemel çok yeni kan verin
Benim dusuk oldu maalesefTeşekkür ederim yanitladiginiz için, Siz kaç haftalıksiniz şuan , yarın kadın dogum doktoruma gideceğim inşallah vardır kaç gündür stres yaptım
Rabbim tekrar nasip etsin inşallah ,çok geçmiş olsunBenim dusuk oldu maalesef
İnsallah kuzum insallahRabbim tekrar nasip etsin inşallah ,çok geçmiş olsun
Sabah hastaneye gidicem tekrar test yapmadım yaptıkça daha da stres oluyorum, sonucu paylaşırım inşallah hayırlı hhaberlerle dönerimİnsallah kuzum insallahsende durum nasıl son olarak ?
Ay insallah ben bile heyecanlandımSabah hastaneye gidicem tekrar test yapmadım yaptıkça daha da stres oluyorum, sonucu paylaşırım inşallah hayırlı hhaberlerle dönerim
CanımsınAy insallah ben bile heyecanlandım
Hayırlı olsun bende test verdim bugün daha sitmem düşmedi çatlama iğnesi oldum banada dua edinBeta hcg 73,92 çıktı sistemden kaynaklı sıkıntıdan dolayı doktor tahlil sonucuna bakamadı ultrasonla baktı rahimde kalinlasma var burdaki kalinlasmada kese olusabilir yeni bir gebelik olduğu için goremeyebilirim dedi tahlil sonucun pozitif çıkarsa iki gün sonra tekrar kan vermeye gel dedi , araştırdığımda göre de 2.5 3 haftalık falan herhalde degerime göre Çarşamba gunubtekrar kan vereceğim
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin canımHayırlı olsun bende test verdim bugün daha sitmem düşmedi çatlama iğnesi oldum banada dua edin
Labda laba fark eder aynı yerde aynı saatte verin kalınlaşmanız var inşallah tutunmuşturDeğerler böyle gözüküyor bir bakabilir misiniz
Evet iki farklı yerde verdim o yüzden 26 Sina randevu aldım kadın fogumdan direk i güne kadar bekleyeyim diyorumLabda laba fark eder aynı yerde aynı saatte verin kalınlaşmanız var inşallah tutunmuştur
2 katı artarsa 20-22 sinde de keseyi görebilirsiniz. Güzel haberlerle gelin . Son adet tarihiniz neydiEvet iki farklı yerde verdim o yüzden 26 Sina randevu aldım kadın fogumdan direk i güne kadar bekleyeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?