Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim iki haftadır geçmeyen kaşık ağrım vardı nedenini anlamadım cumartesi günü bende gün içinde yaptığım testte buna yakın görünce gittim awox marka testti hcg 31 çıktı bugünde tekrar kan verdim aile hekiminde ama sonuçlar çok geç çıkıyor mecbur bekliyorum bence kan da baktırın, ben 23 haziranda son adet oldum sonraki adet dönemi 20 Temmuz diyordu 2 3 gün kala test yapmaya başladım ihtimal olunca 19 temmuzda kan verdim 31 çıktı 20 21 Temmuz da da bir iki damla iki gün boyunca kanama oldu yerleşme olabilir diye düşünüyorum doktora gideceğim takip için randevu aldım. Adet olacakmışım gibi sürekli ağrım vardı bugün biraz daha hafif bakalım doktor ne diyecek
Ya bu durum bende de yaptım yarım saate silik çıktı, sonra gittim erken gebelik testi aldım iki çizgi çıktı,3 gün geçti bugün akşam kaset test yaptım negatif çıktı, çok strese girdim var mı yok mu
Ya bu durum bende de yaptım yarım saate silik çıktı, sonra gittim erken gebelik testi aldım iki çizgi çıktı,3 gün geçti bugün akşam kaset test yaptım negatif çıktı, çok strese girdim var mı yok mu diye