Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hissettikleriniz her açıdan normal ama mutlu evlilikler de var . Aslında insanların anlaması gereken bambaşka bir ailede bambaşka şartlarda büyümüş biri hayatınıza girecek ,onunda bambaşka şartlarda yaşamış bir ailesi var. Her konuda anlaşmanız imkansız bu insan olmanın dusunebilmenin doğasına aykırı. Sürekli mutluluk diye de bişey yok . Yaşıyoruz herkesin hayatında sorunlar var. Direkt eşiyle ilgili sorunlar olmasa bile hayatın içinde yaşadığımız sorunlar da evliligimize yansır. Yani demem o ki Allah doğru insanlarla karşılaştırsın .Merhaba.Evlenmeyi uzun süredir cok isteyen ben, burada okugum mesajlardan sanirim evlilikten sogudum sanki, sorumlulugundan korktum.Ya bende oyle olursam gibi cumleler zihnimde olustu..Muhafazakar biriyim, maddi sıkıntım yok.Ailevi sıkıntım yok. Ideallerrim var.Ama icimde sebebini bilmedigim bir mutsuzluk, huzursuzluk var.Sanki evlenirsem gececek gibi geliyordu.Simdi evlilik dusuncesi gitti, peki bu icimdeki koca bosluk nasil gidecek? Cok yorgunum, umidim , sabrim yorgun.Allah en iyisini bilir hakkimizda, yasamak icin yasiyorum sanki.Bu durumdan nasil kutulacagim.Beynimde tonlarca ağırlık var sanki.Benim gorustuklerim hep evlendi, belki bundan onlari unutayim diye evlenmek istedim.Neyse. icimde koca bosluk, mutlu olamiyorum bir turlu.Her seyden bikmis gibi bir halim var.Bu durumuma dair onerileriniz, yapmam gerekenle ilgili tavsiyeleeiniz ne olur?
masaallah ne guzel.sagolun tavsıyelerınız ıcın.bıraktıgım hobılerım var.onlara baslıyacagım ınsaallah tekrar.evlenmeyı dusunuyorom hep dusunecegım.dogru zamanı allah bılır.bana dusen dua ve tevekkulBdv okursaniz tabii ki evlilikten soğursunuz.
Ben de maddi, manevi hiçbir problemim olmayan bir aileye sahiptim. Hala sahibim cok şükür.
Erken denecek yaşta bir evlilik yaptım. Ama erken doğurmadım (hayatta verdigim en dogru kararlardan ilk üçe girer) 8 yılı devirdik, cok şükür mutluyum. Yeri geldi anne babamla bozulan arami düzeltti, yeri geldi beni kendimle barıştırdı, yeni geldi dağıldım topladı.
Ama başkası olsaydi, ziyan olabilirdim. Doğru insan kadar, dogru zaman da önemli. Su hayatta hic evlenmemek de bir ihtimal. Siz butun hesaplarinizi evlenmek uzerine yapmışsınız sanki, ben oyle hissettim. Bu bakis acisi, nefes alsin yetere goturebilir insanı.
Bunaldiginiz zamanlar icin hobi edinmenizi tavsiye ederim
Yasama sevinciniz azalmış. İnternette enerjinizi yukseltmek için neler yapabilirim temalı videolar var bir araştırın iyi hissedeceginize eminim.Merhaba.Evlenmeyi uzun süredir cok isteyen ben, burada okugum mesajlardan sanirim evlilikten sogudum sanki, sorumlulugundan korktum.Ya bende oyle olursam gibi cumleler zihnimde olustu..Muhafazakar biriyim, maddi sıkıntım yok.Ailevi sıkıntım yok. Ideallerrim var.Ama icimde sebebini bilmedigim bir mutsuzluk, huzursuzluk var.Sanki evlenirsem gececek gibi geliyordu.Simdi evlilik dusuncesi gitti, peki bu icimdeki koca bosluk nasil gidecek? Cok yorgunum, umidim , sabrim yorgun.Allah en iyisini bilir hakkimizda, yasamak icin yasiyorum sanki.Bu durumdan nasil kutulacagim.Beynimde tonlarca ağırlık var sanki.Benim gorustuklerim hep evlendi, belki bundan onlari unutayim diye evlenmek istedim.Neyse. icimde koca bosluk, mutlu olamiyorum bir turlu.Her seyden bikmis gibi bir halim var.Bu durumuma dair onerileriniz, yapmam gerekenle ilgili tavsiyeleeiniz ne olur?
bır yıldır kımse olmadı.O değil de evlenmek için bir aday var mı?
Olmayan adayla evlenmek istemediğiniz için bunalıma girmek de ne bileyim yorum yapamayacağım kusura bakmayınbır yıldır kımse olmadı.
konuyu anlamadan yorum yapamassınızOlmayan adayla evlenmek istemediğiniz için bunalıma girmek de ne bileyim yorum yapamayacağım kusura bakmayın![]()
bu yorum cok ısabetlı oldu. tesekkur ederımİdealleriniz için kendiniz geliştirin.
Evet evlilik güzel bir müessese. Ama doğru insanla olduğunda. Yoksa zehir.
Eğer şu an bu boşlukta hissediyorsanız mevzu ne biliyor musunuz?
Kendinizi ancak evlilikle gerçekleştireceğinizi düşünmüşsünüz. Dolayısıyla yarın düğün olsa ondan sonraki günlerde de bu boşluğa düşerdiniz.
Şimdi kalkın mesleğiniz, sosyal hayatınız, kişiliğiniz ne gerektiriyorsa kendinize katkıda bulunun.
Bu benim sana ilk msjimsanki etkilenmeye de yer ariyormussun kuzum evlilik fikrine tutundun ama bir anda bu istek.azaldi ve icinde bir dal kirildi sonuc bosluk....etki altinda kaliyorsan mutsuzluk verecek seyleri okuma ve Allahtan hayirlisini iste
Yukarida yazdigim kelimelerin neresin ayak ve para kelimesi geciyor?Ayaklarinin uzerinde durmayi para kazanmaya baglamissiniz.Ben calismayi ayaklarinin uzerinde durmak olarak gormuyorum.Guclu karaktere sahip olmak ayaklarımın u
Tabiki yanlis olmusBu benim sana ilk msjim
Buda senin cevaben yazdigin
Yukarida yazdigim kelimelerin neresin ayak ve para kelimesi geciyor?
A.yanlislik oldu
B.kafam karisik
C.gereksiz savunmadayim
D.ozur dilerim
Öffff
Biz buna rahat batması diyoruzEvet aynen oyle, hayatimda hic bir sorun yok ama mutsuzum, online psikoloji derslerine katiliyorym olmak kadar