2 gündür aşırı derecede korkuyorum:((

canım öncelikle çok geçmiş olsun banada 3 yıl kadar önce panik bozukluk teşhisi kondu ilaç kullanmaya başladım mecburen çünkü çok dayanılmaz atakla geçiriyordum allah hiç kimseye vermesin bir süre kullandım beyin alışana kadar bu etkileri yapar ama sonra alışırsın aslında ben ileç kullanmaya çok ilerlememişse karşıyım çünkü ilacı bırakınca tekrar başlıyor ataklar şimdi bitkilerin etkilerrini araştırıyorum hem bağımlılık yapmıyorlar hemde ilaçlar bana çok fazla kilo aldırdı algılarımı bozdu şöyle söyliyim benimle aynı dertten müzdarip arkadaşlara kendilerini sürekli telkin etsinler bu hastalık öyle bir illetki sizin en zayıf anınızı kolluyor ona müsade etmemeye çalışın sakin olun şöyle düşünün eğer bir olaya müdahale edemiyorsanız yapacak birşeyiniz yok demektir bırakın nasıl oluyorsa öyle olsun yani inceldiği yerden kopsun başka türlü düşünürsek başa çıkamayız bakış açımızı değiştirmediğimiz sürece bu düşüncelr dahada çekilmez hale gelecektir sadece biraz daha yürekli cesur olmamız lazım emin olunki bu güç her insanın içinde mevdut sadece onu saklındığı yerden bulup çıkarmamız lazım birde şunu tevsiye etmek istiyorum evet sarı kantoron bitkisi gerçekten bu alanda faydalı bir bitki olmasına rağmen çay şeklinde içilmesi hem etken maddesinin alkölle beraber çözüldüğünden hemde bitkinin yetiştiği yerde ağır metallere maruz kaldığından çayından fayda yerine zarar görebilirsiniz ben bu sıralar kava kava bitkisini araştırıyorum tabi kapsül alıcam eğer bulabilirsem çok zor bulunduğunu söylüyorlar hem sarı kantorondan daha etkili hem de yan etkileri sarı kantorona göre çok daha az hepimize ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM :3:

canım öncelikle çok geçmiş olsun banada 3 yıl kadar önce panik bozukluk teşhisi kondu ilaç kullanmaya başladım mecburen çünkü çok dayanılmaz atakla geçiriyordum allah hiç kimseye vermesin bir süre kullandım beyin alışana kadar bu etkileri yapar ama sonra alışırsın aslında ben ileç kullanmaya çok ilerlememişse karşıyım çünkü ilacı bırakınca tekrar başlıyor ataklar şimdi bitkilerin etkilerrini araştırıyorum hem bağımlılık yapmıyorlar hemde ilaçlar bana çok fazla kilo aldırdı algılarımı bozdu şöyle söyliyim benimle aynı dertten müzdarip arkadaşlara kendilerini sürekli telkin etsinler bu hastalık öyle bir illetki sizin en zayıf anınızı kolluyor ona müsade etmemeye çalışın sakin olun şöyle düşünün eğer bir olaya müdahale edemiyorsanız yapacak birşeyiniz yok demektir bırakın nasıl oluyorsa öyle olsun yani inceldiği yerden kopsun başka türlü düşünürsek başa çıkamayız bakış açımızı değiştirmediğimiz sürece bu düşüncelr dahada çekilmez hale gelecektir sadece biraz daha yürekli cesur olmamız lazım emin olunki bu güç her insanın içinde mevdut sadece onu saklındığı yerden bulup çıkarmamız lazım birde şunu tevsiye etmek istiyorum evet sarı kantoron bitkisi gerçekten bu alanda faydalı bir bitki olmasına rağmen çay şeklinde içilmesi hem etken maddesinin alkölle beraber çözüldüğünden hemde bitkinin yetiştiği yerde ağır metallere maruz kaldığından çayından fayda yerine zarar görebilirsiniz ben bu sıralar kava kava bitkisini araştırıyorum tabi kapsül alıcam eğer bulabilirsem çok zor bulunduğunu söylüyorlar hem sarı kantorondan daha etkili hem de yan etkileri sarı kantorona göre çok daha az hepimize ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM :3:

evet allahım kimseye yaşatmasın.dediğin gibi ilaçlar çok ağır etkiler yapıyor.birde bırakıncada bu sefer vücut tuhaf tepkiler verirmiş.doz azaltılarak içilmesi gerekiyomuş.ama ben naptım şimdi bilmiyorum.birden bıraktım.peki birden bırakmanın etkisi ne kadar süre ki acaba???...çok uzun süre sıkıntımı yaşıcam:(....belkide ilaçları aniden bıraktığım için böyleyim.satı kantaron iyi geliyomuş fakat kimyasallık fazladır diye düşündüm bende.bir kaç yerdeki yazıları okuyunca bide senin dediklerini duyunca.kava kava yı bende duydum.ama o tarz garip isimli şeylerin ciddi yan etkilerini duydum.interntte bende çok araştırdım.aman dikkatli ol derim cnm.allah kimseye dert verip derman aratmasın.

ilaca karşıyım ben kızlar ya kimbilir düzeltirken neleri bozuyordur

evet bende karşıyım ilaca.aslında o kadar bi,tkisel şeyler varken bizler her defasında da doktora gidiyoruız.ama ilaçlara tabi kimyasallar da eklenince etkileri dahada fazlalaşıyo.daha etkisi oluyo.ama bu melisa,kava kava,ginko biloba,bu tarz şeyler hafif depresyyon hafif hastalıklarda geçerlidir.bir bitkinin bu denli kimyasal kadar etki göstermeyeceği için ilaç diye bir şey icat edilmiş diye düşünüyorum.ama bende çok ağır bişeylern olmadığının farkındayım.yinede denicem.kendimi telkinlicem.

evet allahım kimseye yaşatmasın.dediğin gibi ilaçlar çok ağır etkiler yapıyor.birde bırakıncada bu sefer vücut tuhaf tepkiler verirmiş.doz azaltılarak içilmesi gerekiyomuş.ama ben naptım şimdi bilmiyorum.birden bıraktım.peki birden bırakmanın etkisi ne kadar süre ki acaba???...çok uzun süre sıkıntımı yaşıcam:(....belkide ilaçları aniden bıraktığım için böyleyim.satı kantaron iyi geliyomuş fakat kimyasallık fazladır diye düşündüm bende.bir kaç yerdeki yazıları okuyunca bide senin dediklerini duyunca.kava kava yı bende duydum.ama o tarz garip isimli şeylerin ciddi yan etkilerini duydum.interntte bende çok araştırdım.aman dikkatli ol derim cnm.allah kimseye dert verip derman aratmasın.

Amin inşallah rabbim şafi ismiyle şifa versin

bende ilacı ilk bıraktığımda birden bıraktım yanlış yaptım azaltılarak bırakılması ve kesinlikle doktor kontrolünde bırakılması gerekiyor aslında benim ilk bıraktığımda bu etkiler çok şiddetli şekilde yaklaşık 10 gün sürdü kabuslar miğde bulantıları baş dönmeleri kirpiğimi bile kırpamıyordum sanki her defasında şok veriyorlarmış gibi bir elektirik akımı dolaşıyordu tüm vucudumda yerimden bile kalkamıyordum diyebilirim daha sonraki ilacı bırakmam biraz daha tecrübe kandığımdan dozu azaltarak bıraktım ama malesef etkiler aynı fakat şiddeti biraz daha azdı ve süreç bu defa dahada uzadı ve yaklaşık 1 ay kadar sürdü yani bağımlılık yapan ilaçlara başlamadan önce bunların hepsi göz önünde bulundurulmalı inşlalah bir daha ilaç kullanmak zorunda kalmam alternatif birşeyler arama içerisindeyim şimdilik kendimi sürekli telkin ediyorum ve asabiyetimi hastalığıma karşı kullanıyorum bu günlerde :))) ona kızıyorum defol git başımdan , sen beni yönetemezsin ben seni yöneteceğim gibi hatta bazen biraz daha ağır konuşuyorum ::40: ne yapayım bende hırsımı ondan alıyorum hiçbir zaman kendinizi bırakmayın ilaçlar bir yere kadar kafayı değiştirmek zorundayız önce yoksa gerisi yalan bu benim şahsi kanaatim ALLLAHIM HEPİMİZE ACİL ŞİFALAR VERSİN NHER GÜNÜMÜZ BİR GÜN ÖNCESİNDEN KAT KAT DAHA GÜZEL GEÇSİN :3:

birde bende saldırganlık başladı.anneme babama bağırıyorum birden,durduk yere sinirleniyorum.evet onlarla tartışırken haklıyım her konuda ben gereksiz konuşan bir insan değilim ama yinede yapmamam lazım.pişman oluyorum sonradan çok kötü...ben bence ilaçları kullanmalıyım:ssz:

Panik atak var sanirim.. buna benzer seyleri annemde yasardi bir zamanlar. Iki senelik bir tedavi sonucu duzeldi =).. ilac tedavisi gormeden, cunku kendisi reddetti. Ilaclarin insanlari gereksiz yere daha hasta hissettirdiklerini dusunuyorum. Ilac kullaniyorum, cunku hastayim diye bilinc altina yerlesir ve ilac kullandigin halde ne duzelme olur nede baska birsey. Korku telas bu tur olaylar, bastirilmis duygularin ortaya cikardigi reaksiyonlar. Bilic altini temizlemelisin.. bence tedavi sart arkadasim.

Bu arada bazi uyusturucular, daha cok korkuya neden oluyor. Ilac degilde diger turlerini kullananlarda, korku, sizofreni belirtiler, paranoya durumlari cokca gozlemlenir. Doktor degilim, neyin iyi neyin kotu oldugunu bilemem tabi, ama uyusturu konusunda hicte olumlu seyler duymadim. Madem ilaclara basladiktan sonra tum bu olaylar oldu, bence birakman daha iyi olur. Kullanma, sakinlesmek icin bitkisel tedavi uygulasan?

Ayrica anlamadigim birsey var, Turkiye'de her depresyona girene doktor gerekli gereksiz ilac yaziyor, yurtdisinda cok gerekmedikce doktor kolay kolay ilac yazmaz. Ilk olarak, doktor tedavisi uygulanir, ileri boyuttaysa ilaca baslanir. Bir cesit ilac ticaretine donmus burasi. Kanser olmadigi halde losemi teshisi konulup kemo terapisi goren birisi tanidiktan sonra, Turkiyedeki doktorlara guvenim iyiden iyiye azaldi. Second opinion, sart. Bir doktorun dedigini digeri onaylamadigi surece hic bir tedaviyi kabul etmemek gerekiyor.

Bu arada bazi uyusturucular, daha cok korkuya neden oluyor. Ilac degilde diger turlerini kullananlarda, korku, sizofreni belirtiler, paranoya durumlari cokca gozlemlenir. Doktor degilim, neyin iyi neyin kotu oldugunu bilemem tabi, ama uyusturu konusunda hicte olumlu seyler duymadim. Madem ilaclara basladiktan sonra tum bu olaylar oldu, bence birakman daha iyi olur. Kullanma, sakinlesmek icin bitkisel tedavi uygulasan?

Ayrica anlamadigim birsey var, Turkiye'de her depresyona girene doktor gerekli gereksiz ilac yaziyor, yurtdisinda cok gerekmedikce doktor kolay kolay ilac yazmaz. Ilk olarak, doktor tedavisi uygulanir, ileri boyuttaysa ilaca baslanir. Bir cesit ilac ticaretine donmus burasi. Kanser olmadigi halde losemi teshisi konulup kemo terapisi goren birisi tanidiktan sonra, Turkiyedeki doktorlara guvenim iyiden iyiye azaldi. Second opinion, sart. Bir doktorun dedigini digeri onaylamadigi surece hic bir tedaviyi kabul etmemek gerekiyor.

bizler aptal olmuşuz zaten.doktor direkt antidepresan yazıp yolluyo.mesela benm takıntılarım vardı.kadın hiçç demedi bile bu takıntılar küçük herkesde olabilir filan diye.direkt geçti bilgisayarın başına paso yazdıda yazdı.mübarek sanki ağır hastayım.bir an kendimi öyle hissettim.evet türkiye ticarethane merkezi haline gelmiş.iyice şerefsizleşti toplum.

araba sesinden dende çok korkuyorum.birde arabalar yolda birine çarpacak diye kalbim çıkıyor yerinden.deli oldum.2 gündür psikiolojik ilaç alıyorumö acaba ondanmı olduki.((( kafamı kaldıramadım o ilaçlardann..ne yapmalıyım deli olcamm:((

anksiyete diye bi hastalık var psikolojik..seninki ona benziyor..bi çeşit panik atak..benim halamda var..arabda giderken sanki kapılar açılıp düşecekmişim gibi hissediyorum diyor..ona benziyor seninki..mutlaka tedavi lazım..ilerleyen bi durum çünkü..psikolojik ilaçlar uyku yapar zaten bu bi gerçek..ama fena haldeysen doktoruna danış dozunu alatmak gerekebilir..saf gibiysen azaltır zaten..mutlaka görüş..

Back
X