- Konu Sahibi aglayanbulutlar
boşver canım yaa hiç ilaca gerek yok namaz kıl geçer :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle çok geçmiş olsun banada 3 yıl kadar önce panik bozukluk teşhisi kondu ilaç kullanmaya başladım mecburen çünkü çok dayanılmaz atakla geçiriyordum allah hiç kimseye vermesin bir süre kullandım beyin alışana kadar bu etkileri yapar ama sonra alışırsın aslında ben ileç kullanmaya çok ilerlememişse karşıyım çünkü ilacı bırakınca tekrar başlıyor ataklar şimdi bitkilerin etkilerrini araştırıyorum hem bağımlılık yapmıyorlar hemde ilaçlar bana çok fazla kilo aldırdı algılarımı bozdu şöyle söyliyim benimle aynı dertten müzdarip arkadaşlara kendilerini sürekli telkin etsinler bu hastalık öyle bir illetki sizin en zayıf anınızı kolluyor ona müsade etmemeye çalışın sakin olun şöyle düşünün eğer bir olaya müdahale edemiyorsanız yapacak birşeyiniz yok demektir bırakın nasıl oluyorsa öyle olsun yani inceldiği yerden kopsun başka türlü düşünürsek başa çıkamayız bakış açımızı değiştirmediğimiz sürece bu düşüncelr dahada çekilmez hale gelecektir sadece biraz daha yürekli cesur olmamız lazım emin olunki bu güç her insanın içinde mevdut sadece onu saklındığı yerden bulup çıkarmamız lazım birde şunu tevsiye etmek istiyorum evet sarı kantoron bitkisi gerçekten bu alanda faydalı bir bitki olmasına rağmen çay şeklinde içilmesi hem etken maddesinin alkölle beraber çözüldüğünden hemde bitkinin yetiştiği yerde ağır metallere maruz kaldığından çayından fayda yerine zarar görebilirsiniz ben bu sıralar kava kava bitkisini araştırıyorum tabi kapsül alıcam eğer bulabilirsem çok zor bulunduğunu söylüyorlar hem sarı kantorondan daha etkili hem de yan etkileri sarı kantorona göre çok daha az hepimize ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM![]()
ilaca karşıyım ben kızlar ya kimbilir düzeltirken neleri bozuyordur
evet allahım kimseye yaşatmasın.dediğin gibi ilaçlar çok ağır etkiler yapıyor.birde bırakıncada bu sefer vücut tuhaf tepkiler verirmiş.doz azaltılarak içilmesi gerekiyomuş.ama ben naptım şimdi bilmiyorum.birden bıraktım.peki birden bırakmanın etkisi ne kadar süre ki acaba???...çok uzun süre sıkıntımı yaşıcam....belkide ilaçları aniden bıraktığım için böyleyim.satı kantaron iyi geliyomuş fakat kimyasallık fazladır diye düşündüm bende.bir kaç yerdeki yazıları okuyunca bide senin dediklerini duyunca.kava kava yı bende duydum.ama o tarz garip isimli şeylerin ciddi yan etkilerini duydum.interntte bende çok araştırdım.aman dikkatli ol derim cnm.allah kimseye dert verip derman aratmasın.
evet allahım kimseye yaşatmasın.dediğin gibi ilaçlar çok ağır etkiler yapıyor.birde bırakıncada bu sefer vücut tuhaf tepkiler verirmiş.doz azaltılarak içilmesi gerekiyomuş.ama ben naptım şimdi bilmiyorum.birden bıraktım.peki birden bırakmanın etkisi ne kadar süre ki acaba???...çok uzun süre sıkıntımı yaşıcam....belkide ilaçları aniden bıraktığım için böyleyim.satı kantaron iyi geliyomuş fakat kimyasallık fazladır diye düşündüm bende.bir kaç yerdeki yazıları okuyunca bide senin dediklerini duyunca.kava kava yı bende duydum.ama o tarz garip isimli şeylerin ciddi yan etkilerini duydum.interntte bende çok araştırdım.aman dikkatli ol derim cnm.allah kimseye dert verip derman aratmasın.
Bu arada bazi uyusturucular, daha cok korkuya neden oluyor. Ilac degilde diger turlerini kullananlarda, korku, sizofreni belirtiler, paranoya durumlari cokca gozlemlenir. Doktor degilim, neyin iyi neyin kotu oldugunu bilemem tabi, ama uyusturu konusunda hicte olumlu seyler duymadim. Madem ilaclara basladiktan sonra tum bu olaylar oldu, bence birakman daha iyi olur. Kullanma, sakinlesmek icin bitkisel tedavi uygulasan?
Ayrica anlamadigim birsey var, Turkiye'de her depresyona girene doktor gerekli gereksiz ilac yaziyor, yurtdisinda cok gerekmedikce doktor kolay kolay ilac yazmaz. Ilk olarak, doktor tedavisi uygulanir, ileri boyuttaysa ilaca baslanir. Bir cesit ilac ticaretine donmus burasi. Kanser olmadigi halde losemi teshisi konulup kemo terapisi goren birisi tanidiktan sonra, Turkiyedeki doktorlara guvenim iyiden iyiye azaldi. Second opinion, sart. Bir doktorun dedigini digeri onaylamadigi surece hic bir tedaviyi kabul etmemek gerekiyor.
araba sesinden dende çok korkuyorum.birde arabalar yolda birine çarpacak diye kalbim çıkıyor yerinden.deli oldum.2 gündür psikiolojik ilaç alıyorumö acaba ondanmı olduki.((( kafamı kaldıramadım o ilaçlardann..ne yapmalıyım deli olcamm(