Karmakarışıgim esimle ilgili sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yurtdışına taşınıp işi bırakmak için saçma sapan bir adamla evlenmişsin olmamış

Şimdi de zengin diye saçma sapan bir adamla evlenmişsin yine olmamış

Bu kadar basit aslında karışık bir şey yok

Bir sonrakinde karakterine bakarak evlenirsin

Bir de tüp bebek peşinde koşuyorsun, tebrik ederim

Aslında ailem hikayeyi bu şekilde biliyor onlar da üzülüyor bi yol düşünüyorlar..evet ikisinde de kendimi koruyamadım umarım siz hayat boyu kendinizi korur insanüstü bir performans sergilersiniz.
İnsanüstü bir performansa gerek yok. Ortalama zekaya sahip herhangi biri eylemlerinin o'nu nereye taşıyacağını öngörebilir.

Hayir, uyenin secimleride ilginc, bir tane 14 yas buyukten basi yaniyor gencecik yasta, bosaniyor, sonra 1 sene gecer gecmez yine 14 yas buyuk biriyle basini yakiyor, 3 cocuklu olusuda bonusu.

Geçmişinde nasil bir travmasi varsa hep ayni donguye giriyor.

Ben de anlayamadım, 1 numaralı kartla olmadıysa bırak 2.kartla neden evleniyorsun kardeşim🙄🙄

Bir de buradan da bir kere daha görüldüğü gibi "Evlenince çalışıp atanırım." diye bir dünya yok. Varsa da %10 bile değildir. Hadi yeterli puanı aldın, eşinle aynı şehirde olabilme ihtimali ne?

Aklı olan kız kardeşim: önce atan, sonra istersen 5 kere evlen boşan.

Aslında ailem hikayeyi bu şekilde biliyor onlar da üzülüyor bi yol düşünüyorlar..evet ikisinde de kendimi koruyamadım umarım siz hayat boyu kendinizi korur insanüstü bir performans sergilersiniz.

Sizde kendinizi korumamak için olağanüstü bir performans sergiliyorsunuz. Yaptığınız yanlışları kabul etmek yerine yorum yapanlara da 'ben yaptım sen yapma cart curt tarzı söylemlerle manipüle etmeye çalışıyorsunuz fakat işe yaramaz.

Siz 23 yaşında böyle körlemesine kararlar verirken aileniz demedi mi hiç "kızım ne yapıyorsun" diye cidden?
Benim annem beni kimselere birakmaz akılsız kızım ben sana hiç mi kafanı kullanmayı öğretemedim diye diliyle paralar vallahi. İlginç.
Sizinkiler bir de adamın çocuklarına hediye yolluyorlarmış. Adam benim kızımı insan yerine koymayacak ben onun çocuklarına hediyeler yollayacağım. Daha neler.
Var böyleler. Kız aileleri saftiriklikte bir dünya markasıdır. Damadını kızına karşı savunan bile var.

Konu sahibi, 14 yaş büyük üç çocuklu bir adamdan bahsediyorsunuz. Sizden bir çocuk istemeyebilirdi. Yazık değil mi gençliğinize? Bir yerleri baya kalkmış malesef

Yaşça büyük erkek daha fazla değer verir fikrini nasıl edindiniz anlamadım. Yaşça küçük kadınla evlenmenin temel sebebi toplumun genç hizmetçi sevdasıdır. Ne kadar genç o kadar uzun ve kaliteli hizmetçi. Bunun değer vermekle alakası yok gördüğünüz gibi. Tamamen menfaat odaklı bir bakış açısı.

Aksine benim gözlemlediğim kadınların büyük olduğu ilişkiler/evlilikler daha uzun ömürlü oluyor. Size illa gidin küçükle evlenin demiyor kimse. Fakat bu adamın yaşı ve çocukları sizin gibi bekar biri için yük gibi görülmeliydi. Çok çektiniz diye kimse size çok değer vermez o kafadan çıkın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X