• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gundur konusmayan es konusunun devami(konumu bilen arkadaslar destek olursan sevinirim hatirlayanlar )

sanane ailemin hangi çocuğuna ne kadar yardım ettiğinden diyin.
çok kafanı takıyorsan ailen ailemin yapmadığı yardımı yapıp açığı kapatsın sen de rahatla diyin.
ne olursa olsun damatsın.evlat değil.
ayrıca kavgalarda kovmak,ayrılık lafları falan yani bunlar unutulmaz cok sarsıcı hareketler.
kimse kimseye yapmamalı.
ve zaten herkesin birazcık olsun birbirini kaybetme korkusu olsa ve had bilme karakterinde olsa çok yuvalar huzurla devam ederdi...
Ailesi cok destek oldu benim ailemde onun kadar olmasada hep arkamda ve destek olurlar.evet bikere daha demisti bende ona demistim ama durduk yerde surdan gitcen parka anneni babani pesine takma diyince bende hersey koptu ve asiri sarsildim cek git demesinden unutma bunu konusma benle dedim.haklisiniz evet katiliyorum sanki bizimkinin kaybet korkusu yok dogru olsaydi beni hicbiseyle korkutamazssin kelimesini kullanmazdi

Doyurayım, büyüteyım
Ondan sonra malın biri gelsin kızıma " ailenle görüşme, ya da çok az görüş " desin.

Evinizi ihmal etmiş olsaydınız adam haklı
Madem hem ev hem aile düzene sokamıyorsunuz o zaman dengeleri ayarlayın derdim. Ama siz zaten çocuğu gezdirmek icin çıkıyorsunuz ve eşiniz sabah gidip akşam geliyor. Onu ilgilendiren gram durum yok. Ama bundan rahatsız oluyor.
Kesinlikle gram bi durum yok ilgilendiricek ve buyuzden konusmuyorum konusmamayada devam edicem bktm artk bu soylemlerinden oluruna biraktim

İki erkek kardesler abisiyle esime eltimlede bana hep esit davranirlar
Siz hiç düşündünüz mü , eşiniz belki ailenizdeki çifte standardı görüp böyle davranıyor? Eşinizin böyle davranmasının sorumlusunun anneniz olduğu görülüyor. Yuvaniz toz kondurmadığınız anneniz yüzünden yıkılacak, kulağına bir şeyler giderse ortalığı ayağa kaldıracak babanız yüzünden değil.

"Anne ve babamla olan iliskim -isterlerse dunyanin en kotu anne ve babasi olsun - kimseyi ama hic kimseyi ilgilendirmez. Nokta. Senin haddine degil onlarla gorusup gorusmemi soylemek yada onlarin anne babaligina laf soylemek. Haddini bil, fazla oldun artik. Bilmiyorsan da asil sen cek git" ben olsam esinize tam olarak boyle soylerdim.
Ya kendisi durduk yerde parka gidicez diyince tartsma ckartti bende dedim cok merakliysan sen git bi onceki tartsmada dedim zoruna gitti beyfendinin ama benimde bir sabrim var yani artik dediginiz gibi onlar benim annem babam istedigim zaman gorusur ederim nokta soledim busekil karisma dedi zaten hergun gidip gelmiyorum hergun napicam ama istedigim zaman gidip gelmeme yada hergun disarca gorussek nolcak bende noktayi koydum o simdi benim ona yanasacagimi dusunuyo ama yaniliyor asla adim atmiycaagim ve uzatacagim

Siz hiç düşündünüz mü , eşiniz belki ailenizdeki çifte standardı görüp böyle davranıyor? Eşinizin böyle davranmasının sorumlusunun anneniz olduğu görülüyor. Yuvaniz toz kondurmadığınız anneniz yüzünden yıkılacak, kulağına bir şeyler giderse ortalığı ayağa kaldıracak babanız yüzünden değil.
Babamlik hicbir durum yok anneme takmis kafayi.iyide onur boyu bole olcak degil bende kayinvalidemle tartstim ama sonralarda isitip isitip onune koymuyorumki anlamsiz annemin haberi bile yok biseden benim esim cikartiyor huysuzlugundan ne olursa olsun ben anneme isim var derimgitmem istemedigim zaman esimin karismasini istemiyorum neden esimin ailesylede hepberaber surekli gorusuruz bihafta bilerek gitmedim hastayim dedim hemen tuhaf oldular ilac ic bise olmaz zaten sen hep yatiyosun bilmem ne dediler ama esim pek umursamiyor kimin ne dedigini esim sonuna kadar haksiz annem yuzunden de yikilmaz yuvam seviyorsa beni saygi duycak susucak sevmek zorunda deil ama saygi duymak zorunda

Yuvam yikilirsa neden yikilir biliyomusunuz ona gore annemle gorusmem bana gorede disari ciktigimda kizimla yarimsaat filan annemle gorustugum icin anneme gorunmeden parka gitmedigim icin beyfendinin sozunu dinlemedigim icin onun kararlarina uygmadigim icin bende bir bireyim kendi kararlarimi kendim veririm bunu onada soyledim kendisi bilir ben adim atmicam nasilsa ben atarim adimi diye dusunuyor ama yaniliyor artik eskisi gibi asla atmam

Siz esimimi hakli buluyor sizin esiniz surekli ailenize giderken kendisinden izin almanizi istese yada ailenizi eve cagirdiginizda daha dun gorustun negerek var dese nederdiniz

Babamlik hicbir durum yok anneme takmis kafayi.iyide onur boyu bole olcak degil bende kayinvalidemle tartstim ama sonralarda isitip isitip onune koymuyorumki anlamsiz annemin haberi bile yok biseden benim esim cikartiyor huysuzlugundan ne olursa olsun ben anneme isim var derimgitmem istemedigim zaman esimin karismasini istemiyorum neden esimin ailesylede hepberaber surekli gorusuruz bihafta bilerek gitmedim hastayim dedim hemen tuhaf oldular ilac ic bise olmaz zaten sen hep yatiyosun bilmem ne dediler ama esim pek umursamiyor kimin ne dedigini esim sonuna kadar haksiz annem yuzunden de yikilmaz yuvam seviyorsa beni saygi duycak susucak sevmek zorunda deil ama saygi duymak zorunda
Tekrar soruyorum, annenizin zamanında yaptığı ufak tefek şeyler nedir? Yoksa eşinizi haklı buluruz diye mi israrla anlatmıyorsunuz?

Tekrar soruyorum, annenizin zamanında yaptığı ufak tefek şeyler nedir? Yoksa eşinizi haklı buluruz diye mi israrla anlatmıyorsunuz?
Ya katip ne olursa olsun annesiyle görüşmesine karışamaz. Burada da demiyor muyuz siz görüşmeyin ama eşlerinizin ailesiyle ne kadar görüştüğüne karışlamazsınız diye.

Ben burada diger konumda anlattim bosverin
Diğer konunuzu okudum ama tatmin edici ve cevap bulamadım, hep ağzınızda gevelemişsiniz. Demek ki hata tek tarafta değil. Boşanmayı düşünmuyorsanız yapıcı olmaya bakın, öyle yok dediğime gelecek yok geri adım atmam yok burnumdan kıl aldırmam tavrı davranışlarınız kötü sonuçlara yol açabilir. Adam akıllı bir şeye benziyor, sizin onu kendinizce akıllandırma taktiklerinizi sakın anlamaz sanmayın. Umarım dönülmez yollara girmezsiniz.

Diğer konunuzu okudum ama tatmin edici ve cevap bulamadım, hep ağzınızda gevelemişsiniz. Demek ki hata tek tarafta değil. Boşanmayı düşünmuyorsanız yapıcı olmaya bakın, öyle yok dediğime gelecek yok geri adım atmam yok burnumdan kıl aldırmam tavrı davranışlarınız kötü sonuçlara yol açabilir. Adam akıllı bir şeye benziyor, sizin onu kendinizce akıllandırma taktiklerinizi sakın anlamaz sanmayın. Umarım dönülmez yollara girmezsiniz.
Ben cek git demesine kirildim ve yanasmiyacagim inanin beni tartistigimizda adam yerine koymuyo tinlamiyo icimden gekmiyo buseferde o yanassin caba gostersin ben kiricam hicbisey demedim ona

Ya katip ne olursa olsun annesiyle görüşmesine karışamaz. Burada da demiyor muyuz siz görüşmeyin ama eşlerinizin ailesiyle ne kadar görüştüğüne karışlamazsınız diye.
Annesinden daha az sevgi gören, belki de kullanılan ama buna rağmen anam da anam diye tutturan bir eş sana itici gelmez mi?

O annesinin altın mevzusunun aynısı bizde oldu , eşim bununla birlikte bazı şeyleri de gördü, anneme soğuk gitti. Konu sahibi zamanında ne yapmış ise anlatamadığı, ben onu yapmadığım için bu şekil laçka olmuş bir evliligim yok sanırım.

Oyle yada boyle kin tutmanin manasi yok ozaman bende bazi seyler yasadim bende surei isitip isitip onune koyim boyle hayat gecermi

Back
X