- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi denizdilan
Ailesiyle tatil yaptı diye kıskançlıktan kendini kaybetmişsin bırak da ailesiyle vakit geçirsin nedir bu haller
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu açıdan doğru diyorsunÜstelik ben baskıcı sıkıcı bir insan değilim. Aksine ozrguklukten yanayim.
Oyle dusunme diye dedim.
Her dakika yazsin etsin diye bir sey yok.
Ama o kafada degilim diyerek bile seni gozden cikardigi belli yani seni kirmaktan cekinmiyor ve bu en kötüsü işte.
Gereksiz kıskancım bunu kabul ederimAilesiyle tatil yaptı diye kıskançlıktan kendini kaybetmişsin bırak da ailesiyle vakit geçirsin nedir bu haller
Ya insan bi otele tatile gidince özellikle söyle beş yıldızlı güzel bi otelse, gerçekten o kafada olmuyor ki. Senin sınavını mi düşüncek?
Uzun uzun kalmıyor zaten durduğum süreyi en iyi şekilde değerlendireyim diye düşünmüştür.
Evet araması gerekirdi ama unutadabilir telefonu.
Gereksiz olmuş sonunda araması gerekirdi en azından. Ama tatil modundan çıkmamıştır.
İnsan dönmek istemiyor tatilden aklı kalıyor filan.
Siz aramayın bu durumda.
Ararsan daha da simarabilir.
Bekleyin. Beklemeyi bilenin her şey ayağına gelirmiş.
İnşallah benim Kocam da gelir. Dinimiz amin
Ay bayıldım yorumadogrudur erkekler hem telde konusup hem yuruyemez, hem mesaj yazip hem cay icemez
Turleri boyle embesillerin![]()
Ne güzel işte telefona düşkün değil.Tatilinde tadını çıkartıyor.Belli ki tatili doyasıya yaşamak istemiş.Sınavlarınızı sormamasından yakınmışsınız.Bu yakınmanız yersiz olmuş.Çünkü bana göre sınav sorulacak en son şeydir ve sınav konuşmaktan nefret ederim.Belki sevgilinizde sınav konuşmak istememiştir,hem de tatildeyken.Evdede böyledir tv izlerken, yemek yerken telefonla uğraşmayı çevresindekiye saygısızlık olarak görür
Yok aksine yarın unutmam telefonu dediBen sevgilinin yerinde olsam kartimi kirar atardm,ara bakalim hadi.
24.20 diyo bide ya.
Ne guzel uzanirdim sahile manita yapardim.
Cekilmezsin.
" neden aramadin" beni dirdirinimi cekicem tatilde be?
Yok aksine yarın unutmam telefonu dedi
Gece 12 yi 20 geçe :)Keske ayrilsa senden.
24.20 nedir yaaaa
Gece 12 yi 20 geçe :)
Hesabımın alınış tarihine bakarsanız anlarsınız neyse fikirlerinize saygı duyarım sanırım hem fikir olmadığımız ortadaIyi oldu yazdigin, bilmiyodum.
Sende bi homeostas havasi sezdim.
Dikkat cekmemek icin yeni bi hesap acmis bile olabilirsin.
" sevgilisini bezdiren, cok bogdugunu bilen, hatasini anlayan, ama yinede yaptigini tekrarlamaktan zevk alan" genc kiz havasi.
Hesabımın alınış tarihine bakarsanız anlarsınız neyse fikirlerinize saygı duyarım sanırım hem fikir olmadığımız ortada
Al benden de o kadar yani akşam 10 dk yeterVallaha ben gereksiz kapristen hiç haz etmem.
Ama burda haklısın. İnsan bi onemsendigini, sevgilisinin aklında olduğunu bilmek ister.
Yoksa 24 saat seni arasin demiyoruz yani