2 gündür konuşmuyoruz

Ailesiyle tatil yaptı diye kıskançlıktan kendini kaybetmişsin bırak da ailesiyle vakit geçirsin nedir bu haller

Üstelik ben baskıcı sıkıcı bir insan değilim. Aksine ozrguklukten yanayim.
Oyle dusunme diye dedim.
Her dakika yazsin etsin diye bir sey yok.
Ama o kafada degilim diyerek bile seni gozden cikardigi belli yani seni kirmaktan cekinmiyor ve bu en kötüsü işte.
Evet bu açıdan doğru diyorsun

Ya insan bi otele tatile gidince özellikle söyle beş yıldızlı güzel bi otelse, gerçekten o kafada olmuyor ki. Senin sınavını mi düşüncek?
Uzun uzun kalmıyor zaten durduğum süreyi en iyi şekilde değerlendireyim diye düşünmüştür.
Evet araması gerekirdi ama unutadabilir telefonu.
Gereksiz olmuş sonunda araması gerekirdi en azından. Ama tatil modundan çıkmamıştır.
İnsan dönmek istemiyor tatilden aklı kalıyor filan.
Siz aramayın bu durumda.
Ararsan daha da simarabilir.
Bekleyin. Beklemeyi bilenin her şey ayağına gelirmiş.
İnşallah benim Kocam da gelir. Dinimiz amin

hahaha kapanış cümlenize bayıldım :D
hepimiz bekleyelim, ayağımıza gelecek mi bakalım :P

Evdede böyledir tv izlerken, yemek yerken telefonla uğraşmayı çevresindekiye saygısızlık olarak görür
Ne güzel işte telefona düşkün değil.Tatilinde tadını çıkartıyor.Belli ki tatili doyasıya yaşamak istemiş.Sınavlarınızı sormamasından yakınmışsınız.Bu yakınmanız yersiz olmuş.Çünkü bana göre sınav sorulacak en son şeydir ve sınav konuşmaktan nefret ederim.Belki sevgilinizde sınav konuşmak istememiştir,hem de tatildeyken.

Ben sevgilinin yerinde olsam kartimi kirar atardm,ara bakalim hadi.
24.20 diyo bide ya.
Ne guzel uzanirdim sahile manita yapardim.
Cekilmezsin.
" neden aramadin" beni dirdirinimi cekicem tatilde be?

Gece 12 yi 20 geçe :)

Iyi oldu yazdigin, bilmiyodum.
Sende bi homeostas havasi sezdim.
Dikkat cekmemek icin yeni bi hesap acmis bile olabilirsin.
" sevgilisini bezdiren, cok bogdugunu bilen, hatasini anlayan, ama yinede yaptigini tekrarlamaktan zevk alan" genc kiz havasi.

Iyi oldu yazdigin, bilmiyodum.
Sende bi homeostas havasi sezdim.
Dikkat cekmemek icin yeni bi hesap acmis bile olabilirsin.
" sevgilisini bezdiren, cok bogdugunu bilen, hatasini anlayan, ama yinede yaptigini tekrarlamaktan zevk alan" genc kiz havasi.
Hesabımın alınış tarihine bakarsanız anlarsınız neyse fikirlerinize saygı duyarım sanırım hem fikir olmadığımız ortada

Hesabımın alınış tarihine bakarsanız anlarsınız neyse fikirlerinize saygı duyarım sanırım hem fikir olmadığımız ortada

Mera ettim sen diyince.
Senle ayni fikirde olan varmi ya?
Arkdsslar?
" aaa 24.20 ye kadar acmamis, aaaa kac saat olmus, aaaaaa canina oku" diyen varmidir?
Homeostas arkdsimiz haric tabi :p

Vallaha ben gereksiz kapristen hiç haz etmem.

Ama burda haklısın. İnsan bi onemsendigini, sevgilisinin aklında olduğunu bilmek ister.

Yoksa 24 saat seni arasin demiyoruz yani

Her akşam her akşam görev gibi aramasımi gerekir ki bunalmistir unutmuştur çok normal ararsa konuş yok yazmazsa yapacak birşey yok sanki ama yinede sen bilirsin diyim banada saygı duyarım diye kestirip atma yani fikrim bu yönde.

İnsan kırk yilda bir tatil yapıyor onu da kavgalarinla burnundan getirmissin. Bir hafta sabredip dondugunde kirildim desen daha iyi olurdu sanki.

Back
X