• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 günlük gecikme- test bozuk mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sedddddddddddddd

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2025
197
34
13
32
Merhaba dostlar. Bu ay daha önce dpo çok erkenken freely ile test yapıp silik görmüştüm konu açmıştım, sonra kan verdim elbette negatif çıktı, şimdi yeniden konu açıyorum. Ovülasyon takibi yapmadım ama uygulamam 13 eylülü yumurtlama gösteriyordu. 1 eylülde adetim bitti, 4'ünden bugüne kadar her fırsatta(genelde 2 gün arayla ve ovülasyon dönemini de kapsayarak) korunmasız ilişki yaşadık. 32 yaşındayım 3 aylık evliyim ilk kez bu ay denedik. Yaş var olmaz belki diye erken başlamak istedim. Yumurtlama günümden beri sağ kasık batması, şişkinlik ve bel sırt krampları peşimi bırakmadı. Bir de sağ bacak ve uyluk ağrısı-uyuşması oldu. Şu an dpo 13, dpo 9'da predictor test yaptım dümdüz mis gibi bembeyaz negatif. Bu sabah ilk idrarla yine predictor yaptım sonuç 4 çizgi :D bi bakar mısınız? Köydeyim henüz kan veremiyorum, adetim 2 gün gecikti ara ara hafif karın ağrım oluyor ama normalde benim göğüslerim patlarcasına acır, bu ay çok çok az acıdı geçti. Genel bir yorum yaparsanız çok mutlu olurum, dertleşmek hoşuma gidiyor.

Eklentiler

• IMG_9774.webp
    IMG_9774.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 609
Merhaba dostlar. Bu ay daha önce dpo çok erkenken freely ile test yapıp silik görmüştüm konu açmıştım, sonra kan verdim elbette negatif çıktı, şimdi yeniden konu açıyorum. Ovülasyon takibi yapmadım ama uygulamam 13 eylülü yumurtlama gösteriyordu. 1 eylülde adetim bitti, 4'ünden bugüne kadar her fırsatta(genelde 2 gün arayla ve ovülasyon dönemini de kapsayarak) korunmasız ilişki yaşadık. 32 yaşındayım 3 aylık evliyim ilk kez bu ay denedik. Yaş var olmaz belki diye erken başlamak istedim. Yumurtlama günümden beri sağ kasık batması, şişkinlik ve bel sırt krampları peşimi bırakmadı. Bir de sağ bacak ve uyluk ağrısı-uyuşması oldu. Şu an dpo 13, dpo 9'da predictor test yaptım dümdüz mis gibi bembeyaz negatif. Bu sabah ilk idrarla yine predictor yaptım sonuç 4 çizgi :D bi bakar mısınız? Köydeyim henüz kan veremiyorum, adetim 2 gün gecikti ara ara hafif karın ağrım oluyor ama normalde benim göğüslerim patlarcasına acır, bu ay çok çok az acıdı geçti. Genel bir yorum yaparsanız çok mutlu olurum, dertleşmek hoşuma gidiyor.
İlk dakikalarda çizgi var mıydı sonradan çıktıysa kuruma olabilir ama ilk dakikalarda belliyse yeni gebe olabilirsiniz

Predictorun son aylardaki testlerinde sorun var, benim de iki kere 3 çizgi çıktı. Burada da baya yaşayan oldu. Henüz hiç pozitif sonuç duymadım 3 çizgiden 😔 awox deneyin isterseniz veya kan verin gecikme varsa. En azından aklınızda soru işareti kalmaz

Maalesef freely yalancı pozitif çıkarıyor. Reglime 1 gün kala yaptım. Kan verdim maalesef. < 1.20 çıktı.

Eklentiler

• 7972.webp
    7972.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 560
  • 7971.webp
    7971.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 299
Hatta BAT 29 eylül, bunlar da ovülasyon testlerim. 2-5 eylül regl olup 7 - 8 eylül gibi de yumurtlamıştım

Eklentiler

• 8205.webp
    8205.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 292
Burada daha net çıkmış ovülasyon. Hormonlarım tavan. Kabızlık yaşıyorum ve çok kasık ağrım var 20 küsür gündür. Yarın abdominal karın ultrasonu çekecekler sıkıntımı bulmak için. Kanlar tertemiz, kist yok miyom küçülmüş. Ama yumurtalıklarım, belim ve bacaklarıma vuran kasık ağrılarım var.

Eklentiler

• 8208.webp
    8208.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 365
Burada daha net çıkmış ovülasyon. Hormonlarım tavan. Kabızlık yaşıyorum ve çok kasık ağrım var 20 küsür gündür. Yarın abdominal karın ultrasonu çekecekler sıkıntımı bulmak için. Kanlar tertemiz, kist yok miyom küçülmüş. Ama yumurtalıklarım, belim ve bacaklarıma vuran kasık ağrılarım var.
Regl günüm dündü. Cumartesi kanda nefatifti. Dün abdominal usg bakıldı. Ne kist ne de başka bir şey çıktı. O zaman ben kesin hamileyim dedim ve erken gebelik testi yaptım. Nimo marka ile saniyede pozitifi gördüm.

Eklentiler

• 8977.webp
    8977.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 587
Benim bugun 3 gun gecti cok net cikmiyor cizgiler varla yok.arasi ilk defa adetime geçiyor cok.nadir 1 gun gecikirdi simdi 3 gun oldu regle 4 gun kala kan verdim negatif cikti

dongulerimiz benzer. 4 eylulde reglim bitti benim kendi icinde duzenlidir de. bugun 4. Gun gecikti. dun predictor early ile test yaptim negatif cikti. Psikolojik midir delilik midir bilmiyorum ama bademciklerim deli gibi agrimasina ragmen ya hamileysem die ilac icemiyorum. 2 gun sonra regl olursam bademcik agrisini cektigimle kalicam 🥲

dongulerimiz benzer. 4 eylulde reglim bitti benim kendi icinde duzenlidir de. bugun 4. Gun gecikti. dun predictor early ile test yaptim negatif cikti. Psikolojik midir delilik midir bilmiyorum ama bademciklerim deli gibi agrimasina ragmen ya hamileysem die ilac icemiyorum. 2 gun sonra regl olursam bademcik agrisini cektigimle kalicam 🥲
Bu ay herkesinmi böyle oldu ya niye hep forumda böyle karşılaşıyoruz ya hepimiz hamileyiz yada değiliz 🤣 benimde 4 gün gecikti

Soğuk havaların başlangıcı adet olmaya yakın başladı herşeyi mevsimemi yorcaz 🤣🤣
350’tl verdim predictor early aldim -6 gune kadar dogru veriyor diye 😀 ki dedigim gibi reglim 3 gun gecikmisti boyle kocaman tek cizgiyi gordum. Pazara kadar regl olmayi bekliyorum (saliya 6 gun ekledim 🥲) olursam önümüzdeki maclara bakicaz ama surec coook yipratici. Dun pozitifi gormeyi cok istiyordum cunku. 6 aydir deniyoruz ilk defa geciktim cunku :(

350’tl verdim predictor early aldim -6 gune kadar dogru veriyor diye 😀 ki dedigim gibi reglim 3 gun gecikmisti boyle kocaman tek cizgiyi gordum. Pazara kadar regl olmayi bekliyorum (saliya 6 gun ekledim 🥲) olursam önümüzdeki maclara bakicaz ama surec coook yipratici. Dun pozitifi gormeyi cok istiyordum cunku. 6 aydir deniyoruz ilk defa geciktim cunku :(
Kız internette satılıyo niye öyle aldın 6 erken gebelik testi 20 ovulasyon 430 a aldım ben 🙄

Back
X