Arkadaşlar maddi olarak ise ihtiyacim var, uzun zamandır iş arıyordum buldum şükür ,ilanda bir yaşlı teyzeye yardımcı yazıyordu ,saatleri şartlari ideal ,evimede ,bebeğinde vakit ayirabilecegim bir iş..
İş Görüşmede çocukları çok nezih iyi bir insanlardı ,teyze tek yaşıyor ,günlük rutin işlerden bahsettiler yaparım dedim..
Gelin görün ki teyze iki günde bel fıtığı etti beni niyemi saatler içinde sığmayacak işler yaptırıyor (ev ,sil şupur ,tuvalet ,banyo ,balkon ,ütü ,cam ,yemek çalışma saati 5 saat ben koşturmaktan nefes alamadım bana diyorki örnek 2 ye kadar anlaştım diğer yardımcim 4-5 de işi bitmeden çıkmazdı diyor ben saatim gelince çıktığım için yüzü asılıyor ,ve titizlik hastası hiç bir şey beğenmiyor hergun o işler yapılacakmış ,galiba işten çıkaracak yada ben cikacagim.yasi geçkin olduğu için bir dediği bir dedigini tutmuyor ona takilmiyorum ,saygısızlık etmiyorum asla ama dün senin gözün saatte deyince içerde bir aglayasim geldi ,çünkü zaten yarim gün çalışma tercihim küçük çocuğum olduğu için ..ben ne yapayım siz söyleyin ,iş buldum diye sevinirken yine issiz kalacağım ,bu teyzem beni çok üzüyor..