Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel Tarif2.Hafta İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar Yarışması
Ben heyecan için gelmiştim. İnan hiç aklıma gelmiyordu kazanacağım bir kere yasminsay
sormuştu eğer kazanirsan eşin bilmiyor ney yapacaksin hediyeyi demişti nerdeeee ben kazanamam demiştim
Ben heyecan için gelmiştim. İnan hiç aklıma gelmiyordu kazanacağım bir kere yasminsay
sormuştu eğer kazanirsan eşin bilmiyor ney yapacaksin hediyeyi demişti nerdeeee ben kazanamam demiştim
Ben de böyle kazanma maceramı anlatmak istiyorum yaa benim eşim biliyor ama rakiplerin fotoğrafları görünce gerçekçi yorumlar yapıyor olay sen gönüllerin şampiyonusuna dönüyor
Ben de böyle kazanma maceramı anlatmak istiyorum yaa benim eşim biliyor ama rakiplerin fotoğrafları görünce gerçekçi yorumlar yapıyor olay sen gönüllerin şampiyonusuna dönüyor
Bahar rüyası yapmıştı ya arkadaş ,onu dedim ,oy verenler ne olduğunu anlamazlar diye.
En üste de iddialı tarif aldım yazıp sizi korkutayım dedim,vazgeçtim sonra,o da kaynamış araya