Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel Tarif2.Hafta İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar Yarışması
Aynen ya ben de o yüzden seçemedim, oğlumdan yardım aldım. Sen de çocuklardan yardım al. Kızıma gösterince anne sen de bundan yap diyor, o yüzden Ona seçtirmiyorum
Aynen ya ben de o yüzden seçemedim, oğlumdan yardım aldım. Sen de çocuklardan yardım al. Kızıma gösterince anne sen de bundan yap diyor, o yüzden Ona seçtirmiyorum
ama bu çok mantıksız öyle olsa her kategoride aynı tarif birinci olur diğerleri spor olsun diye katılmış olurdu adaletsizlik olurdu çok çabuk pes ediyorsun.
Selamlar :) profiterolde birinci olmustu ama ben birinci olacagini sanmiyorum bu sefer yinede ust sirlarda olsa hosuma gider:) eglence olarak bakmak lazim herkes ister kazanmak dimi :) uyumayin uyanin
Selamlar :) profiterolde birinci olmustu ama ben birinci olacagini sanmiyorum bu sefer yinede ust sirlarda olsa hosuma gider:) eglence olarak bakmak lazim herkes ister kazanmak dimi :) uyumayin uyanin