Doğuma Hazırlık 2 hafta kaldı hala kararsızım zeynep ela mı elasu mu?yardım edin lütfen..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eylül yada ela koyun. eger ela istiyorsaniz sade ela daha güzel.su ile birlikte pek hos olmuyor bana göre :34:

Zeynep ismnden hoşlanmıyorum (: Ama tekrar ismimi değiştrsem Su yapardım kısa isimler daha güzel bence sadece su. Elasu güzel değil benceç ama yalnız ela da olablr Ama iki isim yapmayın bence.

Su en iyisi =) :69:

kızım olsa kesinlikle zeynep koyardım ismini.. çok güzel bir isim bence...
eylül ismini düşünmem hiç... isim mi kalmadı ay ismi koyacağım...
elasu da hiç insan ismi gibi gelmiyor kulağa, su markası gibi.. fonetiği de pek hoş değil...
ama ela tek başına güzel bir isim... zeynep ela da...
bunlar da benim düşüncelerim, açık açık yazdım, kızmazsın umarım... bebeğini sağlıkla kucağına alman dileklerimle...

sonunda su olan isimleri hiç beğenmiyorum.uyduruk bi isim gibi oluyor..pelinde kulağa hoş geliyo,ama anlamı ne bilmiyorum.söylenişi güzel içinde e ve i olan isimler söylenişi yumuşattığı için daha kibar geliyo kulağa,bi arkadaş yazmış berin de güzel bi isim anlamı da güzelmiş.ela da güzel ama renk ismi neticede,anlamıda güzel olmalı bence

mrb arkadaşlar 2 eylülde erken doğum yaptım o kadar düşündük ama sonunda hiç aklımızda olmayan bi isim koyduk kızım zeynep yağmur oldu. Babasının ısrarını kırmak istemedim yorum yapan herkese çok teşekkür ederim Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin inşallah çok güzel bi duygu.

bence zeynep cok guzel bir isim .anlamlı ve klasik bir isim.tek başına yeter.çok olmasına takılmayın yanına ela eklemesenız daha güzel olur.çünkü zeynep tek beşına lider bir isim.bir de siz iki ismi birden kullansanız bile okula baslayınca tek isim kullanacak öğretmeni ve arkadaşları.ben bu konuda deneyimliyim bir öğretmen olarak.

Kendi ismim Eylül olduğu için tabiki Eylülden yanayım :)
Ancak fikrim, sonunda "Su" gibi bir ad daha olan isimleri tercih etmeyin.
Hoş değil hem çok çocuk adı.
sonuçta bu çocuk büyüyecek, isim biraz da ciddi olmalı.
Ben 19 yaşındayım, Eylülden hiç rahatsızlık duymadım ve çok seviyorum :D

Allah anali babali buyutsun yazdiginizi okuyana kadar sadece Zeynep koyun diyecektim ki oyle de olmus yagmur da guzel

Back
X