Bebeğin anne karnında 2 hafta önden gitmesi?

böyle bişey duymadım hiç..bilmediğiniz birşey duyunca sorun bir can taşıyoruz sonuçta onlar da cevaplamak zorunda işleri bu..bir sonraki gidişinizde bunu belirtin eski haline getirin değiştiyse,,ileri mi almak istedi tarihi
Son adet tarihini değiştirelim önceki ölçüm kağıtlarını getir dedi. Haftaya perşembe kontrole gidicem. Saat 10 da 11 e de devlet hastanesine randevu aldım. Yine içim mutmain olmazsa başka özele gidicem bakalım

Son adet tarihini değiştirelim önceki ölçüm kağıtlarını getir dedi. Haftaya perşembe kontrole gidicem. Saat 10 da 11 e de devlet hastanesine randevu aldım. Yine içim mutmain olmazsa başka özele gidicem bakalım
Bebeğin ultrasonda haftasından ileri olması erken doğum riski taşımaz. Sat tarihini geri çekmek de doğru bir karar değil çünkü çocuğun ölçümlerinin ileri olması ciğer ve beyin gelişiminin önde olduğu anlamına gelmiyor. Benim oğlum 3 hafta ileriydi doğuma kadar tüm ölçümlerde. 4kg 51cm bir tosuncuk doğdu 39 haftada. Şimdi 11 aylık nerdeyse ancak yine yaşıtlarından iri ve uzun. Yani yapısal olarak büyük bebeğiniz.

Gebelik şekeriniz yoksa tabi. Varsa şekerden dolayı da şişmiş olabilir kontrol altına alınmamışsa.

valla banada 2 hafta önden gidiyorsun demişti çocuk bir çıktı minicik
Hahaha bu ben 🤭 ama benim ilk aylarda diyordu daha çok hep 2 hafta önce diye, cinsiyeti bile erkenden öğrenmiştim o sebeple ama 37+5de 2660gram 48 cm doğdu 😂😂

Hahaha bu ben 🤭 ama benim ilk aylarda diyordu daha çok hep 2 hafta önce diye, cinsiyeti bile erkenden öğrenmiştim o sebeple ama 37+5de 2660gram 48 cm doğdu 😂😂
Valla banada 33. Haftada 2450 diyordu 33 te doğum yaptım kakasını yaptığı için 1900 çıktı 45 cm ti şok olduk

benim oğlum da hep önden gidiyordu. 35.haftada kilo alımı yavasladı birden. iki haftada 90 gram mı ne almisti tam hatırlamıyorum. doktorum doğacak bu beklemeyecek 40.haftayı strese giriyor doğuma hazırlanıyor bebek dedi.

36.haftada açılmam başladı. 37+5te doğurdum. kilosu hariç boyu, kafa çevresi, vs doğduğunda da 40 hafta ile uyumluydu 🥲 sadece kilosu 3050 doğdu ama sağlıkj doğdu bir sorun yasamadık 🥰 siz de stres yapmayın insallah güzel olur her sey.

Back
X