2 haftada 4.500 kilo verdim!!

CizmeliKiz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
9
0
6
İstanbul
Merhaba öncelikle. Okullar açılınca 5 kilo almıştım haberim yoktu. Hazır başlamışken her zaman kafamda olan 55 kiloya geçiş yapmak istedim ve araştırmaya başladım. Pek diyet listesine uyabilecek birisi değilim bu yüzden kendi diyet listemi yaptım. Sabahları bir şey yemiyorum, ilk başlarda zordu ama artık bünyemde istemiyor. Saat 10 gibi( okula gittiğim için bana öğlen gibi geliyor :18:) hazırladığım sandivici yiyorum.
Sandiviçte neler var? :
Kepekli ekmek/tam buğdaylı ekmek iki dilim haliyle
Labne
Zeytin
Salam
Kıvırcık
İsteğe bağlı olarak peynir
Okuldan eve geldiğimde çok büyük bir sınırlama yapmıyorum ama kesinlikle kalori hesabı yapıp ona göre besleniyorum. Bir örnek vermem gerekirse:
Bir avuç mantar
Yarım paket döner
Birlikte bir tavada pişiriyorum. Ben baharat katmadım ama siz bilirsiniz. Kesinlikle doyurucu bu arada.
Akşamları, çorba, et, balık bunlardan birisini tüketiyorum. Ve gün içinde kendime 1-2 tane çikolata yeme izini veriyorum. Kahve ve ya gazlı içecekler tüketmedim. Hep su. Meyvede yok.
Şimdi birde benim size sorum var. Hadi güzel bu 4.500 kiloyu verdimde takılıp kaldım bu kiloda daha fazla inemiyorum inemeyincede motivasyonum gidiyor diyeti bozmaya calışıyorum :45: bana öneride bulunursanız seviniriim. İyi günler herkese

Back