2 haftada 9 kilo

birtan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
16
0
86
İstanbul
Arkadaşlar sizlere kendimin denediği diyet listesini yazmak istedim.Kahvaltı:Hergün aynı.2 ince dilim kepekli ekmek,30 gr.taze kaşar.domates,salatalık,5 zeytin(tuzsuz)çay(şekersiz)1.gün:öğle:peynirli mantarlı omlet,domates,salatalık söğüş,2,3 kaşık yoğurt.akşam:balık ızgara,yeşil salata.2.gün:öğle:1kepek ekmekli sandviç,domates.salatalık,1 ayran.akşam:balık ızgara,yeşil salata.3.gün:öğle:peynirli kepek ekmekli sandviç,domates,salatalık,1 ayran.akşam:ızgara bonfile,yeşil salata.4.gün:öğle:peynirli mantarlı kepekli makarna,domates,salatalık,1 ayran.akşam:ızgara balık,yeşil salata,meyve.5.gün:öğle:mantarlı peynirli omlet,domates,salatalık,meyve.akşam:ızgara balıkveya et,salata,meyve.6.gün:öğle:1 kase cacık,1 dilim kepekli ekmek.akşam:ızgara balık veya et,salata,meyve.7.gün:öğle:1 kase cacık,1 dilim kepekli ekmek.akşam:kepekli makarna yoğurt soslu,yeşil salata.

Siz bu diyeti yaptınız mi gerçekten 2 haftada 9 kilo verdiriyor mu birde listeyi ayrıntılı yazar misiniz mesela balık olarak hamsi diyelim kaç tane yada balık yerine ne yenebilir sandıiçin arasına ne konacak meyve var kaç tane gibi

Ben diyeti 4 gün yaptım. 3 kilo verdim.Pazartesi yine başlayacağım.Ben balık olarak lüfer,çupra gibi 1 tane yedim.Meyve olarak muz hariç elma portakal armut 1 tane yedim.Sandviçin içine 1 kibrit kutusu peynir koydum.Başka sorularınız olursa cevaplarım.Kesinlikle kilo verdiriyor.Ama liste dışına çıkılmayacak.

Arkadaşlar bende diyet uyguladım tam 2 ay boyunca 17 kilo verdim. ancak hergün spor yapmayı ihmal etmedim. tabi şimdi verdiğim kiloları geri aldım. Yani yapılan diyet oyun oynamaya gelmiyor.

Yani diyet listesinde yeşil salata denilen yerde istediğiniz sebzeyi çiğ veya haşlama olarak 1 tatlı kaşığı yağ ile yiyebilirsiniz.

Bende bugün itibariyle bu diyete başladım lahana çorbası diyetinden sonra patates diyetine başlamaya karar vermiştim ama gün içinde tek tip yemek yemek daha çok sinirimi bozuyor ve devam ettiremiyordum diyetimi bu diyet bana çok uygun geldi ara ara diyetin seyrini buraya yazıcam inşallah uygulayan arkadaşlarımızda kilo verirler herkese başarılar =)

gercekten fayda ediyormu 2 aydir diyetteyim 1 kilo verdim gitmixor devami.yardimci olurmusun.yani bu diyete cabuk geri aluniyor mu kilolar

başlasam mı acaba:44::44: doyurucu görünüyor,sporla da desteklendiğinde güzel olur gibi

Back
X