2 haftada 9 kilo

bende uygulamayı düşünüyorum başlamak isteyen arkadaşlar varsa birlikte başlayalım birbirimize destek oluruz motive oluruz

Arkadaşlar sizlere kendimin denediği diyet listesini yazmak istedim.Kahvaltı:Hergün aynı.2 ince dilim kepekli ekmek,30 gr.taze kaşar.domates,salatalık,5 zeytin(tuzsuz)çay(şekersiz)1.gün:öğle:peynirli mantarlı omlet,domates,salatalık söğüş,2,3 kaşık yoğurt.akşam:balık ızgara,yeşil salata.2.gün:öğle:1kepek ekmekli sandviç,domates.salatalık,1 ayran.akşam:balık ızgara,yeşil salata.3.gün:öğle:peynirli kepek ekmekli sandviç,domates,salatalık,1 ayran.akşam:ızgara bonfile,yeşil salata.4.gün:öğle:peynirli mantarlı kepekli makarna,domates,salatalık,1 ayran.akşam:ızgara balık,yeşil salata,meyve.5.gün:öğle:mantarlı peynirli omlet,domates,salatalık,meyve.akşam:ızgara balıkveya et,salata,meyve.6.gün:öğle:1 kase cacık,1 dilim kepekli ekmek.akşam:ızgara balık veya et,salata,meyve.7.gün:öğle:1 kase cacık,1 dilim kepekli ekmek.akşam:kepekli makarna yoğurt soslu,yeşil salata.

bende uygulamyı düşünüyorum başlamak isteyenler varsa birikte başlayalım birbirimize destek oluruz motive oluruz

slm kizlar bende bugun baslayayim sabah kavaltisi farkli oldu ama hic degilse oglenle aksami kurtaririm
beraber yaparsak birbirimizi motive etmis oluruz

bu kadar sey fazla degil mi ya, yesem kilo alirim gibi geliyor :/
kalori hesapladin mi uygularken, gunluk kac kalori artiyor?

Back
X