2 haftadır aramıyor mesaj atmıyor :(

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
Kızlar bana yardımcı olun gerçekten cok kötü durumdayım. her gün ağlıyorum yardım edin

3 aylık düzenli giden bi ilişkim vardı taa ki 2 hafta öncesine kadar..bu bana msj attı napıyosun diye iyim felan sen napıyosun derken böyle sonra seni özledim felan dedi. bende çok özledim diye msj attım. Vay efndim ben neden ilk demedim diye ! bu başladı sen hiç beni özlemiyorsun özlesen bile söylemiyorsun bu nasıl özlemektir diye ben dedikten sonra sen özledm diyosun bi anlam veremiyorum filan dedim ne alakası var ya felan. bu yarım saat mesaj atmadı dedim cevap werme emin ol ben senden daha çok özlüyorum. böyle yaparak beni ne kdr üzdüğünün farkında bile değilsin. oda msj attı diyoki "ya ne diyon meşgülüm asıl sen böyle ön yargılı olmaya devam et"

En sonki mesajlaşma böyle dahada ne konuştuk ne de mesajlaştık..

Son olarak da ben bunun gizli bir face hesabının olduğunu öğrendim. sahte hesap olarak ekledim beni kabul etti. ve bugün gördüm kızlar bişey paylaşmış bi sayfadan alıntı
Alıntı şöyle : ilşki durumu :" Bir mucize bekliyor "

Bu nedir şimdi yaa ?????? Napcam kızlar yardım edin bana lütfennn ??

Bu çocuk ne yapmaya çalışıyo ?

bu çocuk çok takıntılı bence aklınca takıntı yapıp bence seni bezdirmeye çalışacak başından atmaya çalışacan seninn ayrılmanı bekliyo seni seviyo gibide gelemdi bana kusura bakma da arkadaşım sevse bunu yapmaz ayrıca ne demek ilişki durumu bi mücize bekliyo saçma her erkeğin saçma olduğu gibi

canım bence o sevmiyormuş. çünkü seven insan öyle eften püften bahanelerle küsüp aramamazılık etmez yani. zaten 3 ay çok kısa bir süre, demek ki tanıyamadın onu veya anlayamadın seni seviğp sevmediğini. arama bence sen de, yeni yollara düşmek daha hayırlıdır bazen inan.

Al bi öküz erkekten bir tane daha..Hamurları odun bunların bacım odun..Yontsan olmuyor yaksan olmuyor..

Hemen ayrıl. Benim gibi olma. Böyle sebepsiz 3 hafta sensiz kalabilen biri seni, senin istediğin gibi sevmiyordur, emin ol !

Son düzenleme:
canım kızlara katılıyorum bırak yol ver gitsin hayırsız bişey anlaşılan nedir bu ya ilişki durumu bir mucize bekliyor
hiç canını sıktığına değmez bırak ayrıl bir an önce

Arkadaşlar öncelikle mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum

Söylediklerinizde haklısınız bende sizin gbi düşünüyorum ama ayrılmayı istemiyorum çünkü onu çok seviyorum napcam ben ya .

canm bi gün mecbur ayrılcaksın takıntılı tip daha neler yapacak..eski bi erkek arkadaşımı hatırladım nelerden ne anlmalar çıkarıp hayatı dar edecek o zaman nefret ederek ayrılcaksın zaten ama bi kere üzülürsün şimdi ayrılırsan

bencede o seni sevse 3 hafta değil 3 saat dayanamazdı onlar bahne küsmeler felan,zamanla unutursun koy gitsin bacım zaman herşeyin ilacı(

bencede o seni sevse 3 hafta değil 3 saat dayanamazdı onlar bahne küsmeler felan,zamanla unutursun koy gitsin bacım zaman herşeyin ilacı(

doğru diyosun 3 hafta bile değil 3 saat bile dayanamaz arar

Ama gel de kalbime söz geçir Ondan ayrılmak düşüncesi beni korkutuyo Nasıl bağlanmışım bu kadar ya

bencede yol ver gitsin zaten , seni bezdirmeye çalışıyo bencede seni sevmediğini düşünüyorum.ayrılmak için bahane aranıyo gibi geldi

kızlar o kadar zor ki Onu söküp içimden atmam hep ağlıyorum biliyorum değmez ama ağlıyorum

derhal ayrıl zamanını harcama daha fazla derim ben

Canım benim üzülerek söylüyorum ama ilişkilerde şöyle bir durum vardır. Eğere iki taraftan biri sustuysa o ilişki bitmiştir. Kendini daha çok üzme bence ve ayrıl :/

terkedilmenin kitabını ben yazıcam o derece tecrübeliyim
bu vatandaş bildiğin bahane arayan türden gözünün üstünde kaşın var diyecek ve seni terkedecek o derece yani
tabi sen ne yapacaksın önemli olan bu :)
bu şahsiyetsiz için ağlamayı bir an önce keseceksin o olsa senin için ağlar mıydı ?
sen bu dünyadaki en değerli şeysin senden daha değerlisi yok
hiç kimse için ailen hariç gözyaşı dökmeye değmez ama dökülüyor tabi bunu kısa kesmek önemli tabi
o seni haketmiyor bu yaşadığın kötü bir tecrübe o kadar bir dahakine daha kolay atlatırsın

sakın arayıp onun kalkmış bi taraflarını daha da kaldırma sen ne yapsan geri dönmeyecek kendini onsuz yaşayamaz gibi gösterme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…