- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
- Konu Sahibi kelebek_93
Kızlar bana yardımcı olun gerçekten cok kötü durumdayım. her gün ağlıyorum yardım edin 
3 aylık düzenli giden bi ilişkim vardı taa ki 2 hafta öncesine kadar..bu bana msj attı napıyosun diye iyim felan sen napıyosun derken böyle sonra seni özledim felan dedi. bende çok özledim diye msj attım. Vay efndim ben neden ilk demedim diye ! bu başladı sen hiç beni özlemiyorsun özlesen bile söylemiyorsun bu nasıl özlemektir diye
ben dedikten sonra sen özledm diyosun bi anlam veremiyorum filan dedim ne alakası var ya felan. bu yarım saat mesaj atmadı dedim cevap werme emin ol ben senden daha çok özlüyorum. böyle yaparak beni ne kdr üzdüğünün farkında bile değilsin. oda msj attı diyoki "ya ne diyon meşgülüm asıl sen böyle ön yargılı olmaya devam et"
En sonki mesajlaşma böyle dahada ne konuştuk ne de mesajlaştık..

Son olarak da ben bunun gizli bir face hesabının olduğunu öğrendim. sahte hesap olarak ekledim beni kabul etti. ve bugün gördüm kızlar bişey paylaşmış bi sayfadan alıntı
Alıntı şöyle : ilşki durumu :" Bir mucize bekliyor "
Bu nedir şimdi yaa ??????

Napcam kızlar yardım edin bana lütfennn ??

Bu çocuk ne yapmaya çalışıyo ?

3 aylık düzenli giden bi ilişkim vardı taa ki 2 hafta öncesine kadar..bu bana msj attı napıyosun diye iyim felan sen napıyosun derken böyle sonra seni özledim felan dedi. bende çok özledim diye msj attım. Vay efndim ben neden ilk demedim diye ! bu başladı sen hiç beni özlemiyorsun özlesen bile söylemiyorsun bu nasıl özlemektir diye

En sonki mesajlaşma böyle dahada ne konuştuk ne de mesajlaştık..

Son olarak da ben bunun gizli bir face hesabının olduğunu öğrendim. sahte hesap olarak ekledim beni kabul etti. ve bugün gördüm kızlar bişey paylaşmış bi sayfadan alıntı
Alıntı şöyle : ilşki durumu :" Bir mucize bekliyor "
Bu nedir şimdi yaa ??????

Bu çocuk ne yapmaya çalışıyo ?