2 haftadir hastanede yatiyorum 2 yasinda bebegimi cok ozledim.Basina gelen var mi?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Cok dayanılmaz zor bir seymis.
Bebegimi sütten kestikten sonra doktor kontrolüne başladım.2 haftadır gicikli öksürüğüm vardı. Gogus doktoruna gittim Röntgen kan tahlilleri derken ciğerimde noduller görüldü. Doktor üniversite hastanesine sevk etti.Burada da bir sürü tahlil görüntüleme derken süreç zaten yorucuydu.En son kontrolde cigerde sonme görülünce hemen hastaneye yatırıldım.Halen oksijen veriliyor. Bir sürü tahlil ve tetkik çok zor. Sonucu ne gelecek diye beklemek? Evlat hasreti.Simdi ona annem babam bakıyor. Babası arada evi gidip parka çıkartıyor. Benim belirsiz sürecimiz ve evlat hasreti çok zor.

Bebegimi sütten kestikten sonra doktor kontrolüne başladım.2 haftadır gicikli öksürüğüm vardı. Gogus doktoruna gittim Röntgen kan tahlilleri derken ciğerimde noduller görüldü. Doktor üniversite hastanesine sevk etti.Burada da bir sürü tahlil görüntüleme derken süreç zaten yorucuydu.En son kontrolde cigerde sonme görülünce hemen hastaneye yatırıldım.Halen oksijen veriliyor. Bir sürü tahlil ve tetkik çok zor. Sonucu ne gelecek diye Beklemek? Evlat hasreti.Simdi ona annem babam bakıyor. Babası arada evi gidip parka çıkartıyor. Benim belirsiz sürecimiz ve evlat hasreti çok zor.
Geçmiş olsun.. inşallah bir an önce şifa bulursunuz.

Bende kızım 3.5 yaşındayken 20 gün hastanede yattım kızıma teyzesi ve babanesi baktı.cok özledim ama önce kendi derdime düşmüştüm nasılsa emin ellerde diye.once sen İyi olmalısın ki iyi bakabilesin kızına, önceliğin kendinsin şu an

Çok çok geçmiş olsun. Evladınızı güvenle emanet edebileceğiniz insanlar olması büyük şans. Siz iyi olacaksınız ki, o da iyi olsun. Bir nefeste geçer bu günler siz iyileşmeye odaklanın. Aynı yaşta kızım var, çok zordur sizi anlıyorum. Ama geçecek, kavuşunca acısını çıkarırsınız ❤️

Rabbim acil şifalar versin. İnşallah kısa sürede sağlığınıza kavuşup yavrunuzla kucaklasirsiniz.

Merhaba çok geçmiş olsun.
En azından emanet edeceğiniz birileri varmış çok şükür emin ellerde.
Siz biran önce sağlığınıza kavuşun inşallah.
Buarada benimde 15 gündür devam eden bir öksüğüm var gıcık şeklinde.
Sizin bu durum durup dururken mi ortaya çıktı yoksa bir nezle grip sonrasında mı)

Çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa diliyorum. Olmaz mı evlat hasreti çok zor olmalı, bir çocuğum yok ama; bir papağana yumurta aşamasından beri bakıyorum, elimle bile beslediğim oldu. Şu an daha yavru ve bebeğim gibi, eve zor düşüyorum, hep aklım onda mesela. Siz iyi olun ki evladınızla sağlıcakla uzun yıllar geçirin, bu bir süreç; siz sağlığınıza kavuşun yeter ki, geçecek, evladınızı kucakladığınızda hepsi bitecek:KK200:

Ben de bebeğim 13 aylıkken kovit oldum ciğerlere inmiş çoook kötüydüm,
acil yatış yapıldı
ve bebeğim emiyordu..
bu beni ve bebeğimi çok üzdü aniden sütten kesildi aniden..
sekiz gün yattım hastanede dr çıkartmak istemedi ama ben bebeğimi özledim diye eve döndüm
keşke dönmeseydim, tedavm iyice biitnce dönsem daha iyi olurdu,
eve döndkten sonra bbeğime bir faydam olmadı ben de eziyet öektm iyileşme süğrecşm uzadı vs vs
babaannesyle kaldı bebeğim pek de tanımıyordu babaannesini uzak ildelerdi çünkü
yani bebeğim bir anda annesz babasız ve memesz kaldı..
rabbim sana da acil şifalar versin, evet çok zor ama geçecek bunu bil

Çok geçmiş olsun. Benim de iki aydır çocuğumun öksürüğü geçmiyor. Röntgen ve tahlil de mi çıktı bunlar acaba?
2 hafta gecmeyince gogus doktoruna gittim. Crp yuksekti .Rontgende noduller vardi.Tomografi çekildim.Sonra prof yönlendirildim. Benim durumum biraz karışık her gün bir hastalık şüphesi ile geliyorlar çok bunaldım.Ama benim yatış nedenim o ara cigerleri söndürürmusum. Farkında değilim.Ne nefes darlığı ne de gogus ağrım var. Kontrol muayenesinde ortaya çıktı. Araştırma hastanesine yatınca her şeyi kontrol ediyorlar.Zorlu ve korkulu bir süreç oluyor.

Cok gecmis olsun, neyse anne baban kol kanat germis bebegine💞 Allah buyuktur, sabir zordur ama
Meyvesi cok guzeldir.. insallah yakinda cikacaksin yavruna kavusacaksin

2 hafta gecmeyince gogus doktoruna gittim. Crp yuksekti .Rontgende noduller vardi.Tomografi çekildim.Sonra prof yönlendirildim. Benim durumum biraz karışık her gün bir hastalık şüphesi ile geliyorlar çok bunaldım.Ama benim yatış nedenim o ara cigerleri söndürürmusum. Farkında değilim.Ne nefes darlığı ne de gogus ağrım var. Kontrol muayenesinde ortaya çıktı. Araştırma hastanesine yatınca her şeyi kontrol ediyorlar.Zorlu ve korkulu bir süreç oluyor.
Oralar öyle ama siz ümitvâr olun geçecek Allah’ın izniyle 🤲🏼

Bebegimi sütten kestikten sonra doktor kontrolüne başladım.2 haftadır gicikli öksürüğüm vardı. Gogus doktoruna gittim Röntgen kan tahlilleri derken ciğerimde noduller görüldü. Doktor üniversite hastanesine sevk etti.Burada da bir sürü tahlil görüntüleme derken süreç zaten yorucuydu.En son kontrolde cigerde sonme görülünce hemen hastaneye yatırıldım.Halen oksijen veriliyor. Bir sürü tahlil ve tetkik çok zor. Sonucu ne gelecek diye beklemek? Evlat hasreti.Simdi ona annem babam bakıyor. Babası arada evi gidip parka çıkartıyor. Benim belirsiz sürecimiz ve evlat hasreti çok zor.
canim yaa ah ah evlat hasretini anliyorum Rabbim sifa versin tez zamanda kavus yavruna ins. sigara kullaniyomuydun kullaniyosan Derhal birak

Back
X