2 haftadir hastanede yatiyorum 2 yasinda bebegimi cok ozledim.Basina gelen var mi?

Ayırıcı tanı koyabilmek için yatış vermişler size korkmayın. Ciğerdeki her nodül kötü değil tüberküloz olabilir, sarkoidoz olabilir. Benim de rahatsızlığım ilk ortaya çıktığında arastirma hastanesine gideceksin dediklerinde çok korkmuştum.

Mediastan biyopsisi aldılar benden yani boğaz altından bronşlardan girdiler parça almak için ameliyatla sarkoidoz tanısı koyuldu. Kalbinizi ferah tutun çok geçmiş olsun.
Size de çok geçmiş olsun. Direk kanser ile başlıyorlar zaten. Kan değerlerim çok yerlerde değil. Fiziksel olarak öksürme yorgunluk yok kan tükürme yok. Ama vucuctta noduller lezyonlar çıktı. Bir de benim nf hastalığım var zaten vücut dışında noduller vardı benim bir zararı yoktu.O kadar karmaşık ki her şey.Doktorlar bile sasiriyor. Konsey bile toplanmış.
 
Sigara hiç içmedim.
peki yoğun bir üzüntü yaşadın mı?
üzüntü akciğer i yoruyormuş..
rabbim şifa versin,
hastalık şüphesi hep var hataneye gidince bi sürü şey çıkıyo ama vücudumuz öyle biliyor ki kendini iyileştirmeyi..
bebeğini bu süreçte hiç görmedin mi
 
Size de çok geçmiş olsun. Direk kanser ile başlıyorlar zaten. Kan değerlerim çok yerlerde değil. Fiziksel olarak öksürme yorgunluk yok kan tükürme yok. Ama vucuctta noduller lezyonlar çıktı. Bir de benim nf hastalığım var zaten vücut dışında noduller vardı benim bir zararı yoktu.O kadar karmaşık ki her şey.Doktorlar bile sasiriyor. Konsey bile toplanmış.
Vücutta nodüller çıktı dediğiniz akcigerlerde mi çıktı sadece yoksa başka organlarınızda da mı var . CRP değeriniz kaç ?
 
Cok dayanılmaz zor bir seymis.
Bebegimi sütten kestikten sonra doktor kontrolüne başladım.2 haftadır gicikli öksürüğüm vardı. Gogus doktoruna gittim Röntgen kan tahlilleri derken ciğerimde noduller görüldü. Doktor üniversite hastanesine sevk etti.Burada da bir sürü tahlil görüntüleme derken süreç zaten yorucuydu.En son kontrolde cigerde sonme görülünce hemen hastaneye yatırıldım.Halen oksijen veriliyor. Bir sürü tahlil ve tetkik çok zor. Sonucu ne gelecek diye beklemek? Evlat hasreti.Simdi ona annem babam bakıyor. Babası arada evi gidip parka çıkartıyor. Benim belirsiz sürecimiz ve evlat hasreti çok zor.
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Evet evlada dayanmak çok zor ama güvenilir yerde şükür ki öyle düşünüp avutun kendinizi lütfen. Geçici bir süreç sonuçta.
 
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Bildirim geldim diye yazıyorum inşallah güzel haberlerle dönersiniz.
 
Back
X