2 haftadır yataktan kalkamıyorum yardım edin :(((

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
Merhaba 2 haftadır kendimi çok yorgun halsizim enerjisiz hissediyorum sürekli uyumak istiyorum hasta değîlim çok şükür b12 ve demirimde olması gerektiği gibiymiş adete beş gün kala beta hcg negatif çıktı sebebi ne o zaman ruhsal olarak bunalım vs gibi bi problemimde yok sebebi ne bunun yardım edin :(

geçmiş olsun
zencefil -zerdaçal -tarçın hem bağışıklık sıstemini güçlendirir hem de enerji verir (bu üçünü birer çay kasıgı 1 çorba kasıgı yogurt ıcıne koyup yiyebilirsin)
birde güneş ve temiz hava al ruhuna iyi gelir :3:

Merhaba 2 haftadır kendimi çok yorgun halsizim enerjisiz hissediyorum sürekli uyumak istiyorum hasta değîlim çok şükür b12 ve demirimde olması gerektiği gibiymiş adete beş gün kala beta hcg negatif çıktı sebebi ne o zaman ruhsal olarak bunalım vs gibi bi problemimde yok sebebi ne bunun yardım edin :(

İnsülin direncinize ve troid hormonunuza baktırın.

Geçen yıl bende böyleydim, insülin direncim yüksekmiş meğer ve haşimato varmış, ilaçlarımı düzenli kullanıyorum iyiyim cok sükür

hava değişimiyle alakalı birşey sanırım. ben ve ofisteki bir çok arkadaşımda aynı şeyden şikayetçiyiz. gün içinde masabaşında uyuyakalıyorum, gece erken yattığım halde..
bütün gün çay kahve de çok sağlıklı bir yöntem değil.
geçicidir muhtemelen :44:

Demir eksikliği diyecektim ama normalmiş
Mevsim değişikliğinden olsa gerek,çünkü bende az önce yataktan kalktım :27:

İnsülin direncinize ve troid hormonunuza baktırın.

Geçen yıl bende böyleydim, insülin direncim yüksekmiş meğer ve haşimato varmış, ilaçlarımı düzenli kullanıyorum iyiyim cok sükür

insülin direnci konusuna katılıyorum kesinlikle.. geçen yıl stres nedeniyle sürkli halsizlik uyku hali vs vardı bi gün işyerinden acile kaldırıldım şekerim 53 dü... insülin direnci buna rağmen yüksek çıktı tamamen strese dayalı bi durumdu sanırım..hipoglisemi var ama ataklar şeklinde değil ama onun için öneriler tek şey de şeker ilaçları başka ilacı yok 2 hafta kullanıp bıraktım ve tatile çıktım sonra iş yerinde müdür vs. konuşup biraz rahatladım öyle atlattım...............

Son düzenleme:
evli misiniz? ona göre bir şey söyleyeceğim de..
hım pardon beta hcg negatif çıktı demişsiniz..

Son düzenleme:

​Şekerinize ve tiroit hormonlarınıza baktırın söylediginiz belirtileri onlarda yapar.

Back
X