EosAna Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 1.213 975 123 19 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi EosAna #1 Merhaba. Ben ilk çocuğuma 1 sene uğraş verip hamile kalabilmiştim. Benim gibi uzun süre uğraşıp 2.sinde hemen hamile kalan var mı?
Merhaba. Ben ilk çocuğuma 1 sene uğraş verip hamile kalabilmiştim. Benim gibi uzun süre uğraşıp 2.sinde hemen hamile kalan var mı?
T ttaytt Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Şubat 2009 720 102 323 19 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi EosAna #2 Ronaan .!.: Merhaba. Ben ilk çocuğuma 1 sene uğraş verip hamile kalabilmiştim. Benim gibi uzun süre uğraşıp 2.sinde hemen hamile kalan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben de ilk cocuguma evlenir evlenmez hamile kalmistim. Simdi 6 ay oldu hala yok.
Ronaan .!.: Merhaba. Ben ilk çocuğuma 1 sene uğraş verip hamile kalabilmiştim. Benim gibi uzun süre uğraşıp 2.sinde hemen hamile kalan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben de ilk cocuguma evlenir evlenmez hamile kalmistim. Simdi 6 ay oldu hala yok.