2. imtihanım ve dua

mihmandariye

sabır&dua&şükür
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
1.647
1.165
333
düğün zamanım ve sonrası çok kötü geçti. nedense ailem sadece eşim ve ailesine cephe almayıp bana da tavır koydular. beni arayıp sormuyorlar ama birbirimzden uzak yaşıyoruz. şimdi tatil sezonu başladı ve ben gerilmeye başladım eşim memleket ziyaretlerinde gerilmesin, ben de gerilmeyeyeym. herşey tatlı tatlı geçsin. eylül ayına rahat rahat gireyim. çok korkuyorum herşey az çok durulmuşken tekrar hortlamasından. bana kötü laf edene tavır alana iğne ucu kadar kötülük etmem demem. ama çok üzülyorum çok yıpranıyorum.

eşimin karşısında mahcup olmak istemiyorum. biliyorum bu da bu dünyada benim imtihanım ama nolur benim için dua edin herşey hayırlısıyla güzel geçsin. Allah razı olsun.

ne durumdasınız . tatil korktuğunuz gibi mi geçti

aslında iyi çünkü kardeşlerim henüz gelmemişti memlekete yalnız sonradan abim geldi tam bizim döndüğümüz gün ama size korkunç gelebilir ama yanına gitmeye korktum telden aradım bayramlaşmak için ama ne annemşer ne de abimler gitmeden gel demediler ben de gidemedim bir gerginlik olur diye çok korkuyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…