Doğuma Hazırlık 2. isim için önerisi olan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

demir ismi hakkında......

• beğendim

OY: 11 68,8%
  • beğenmedim

OY: 5 31,3%

• Ankete Katılan
    16

moustique

oğluşum geliyoooo
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
623
1
46
Rize
tam netleşmemekle birlikte ama büyük ihtimal :nazar: demir ismini düşünüyoruz oğlumuza... ama 2. isimde olsun istiyorum... eşimde bende çok zor beğeniyoruz... ağırlıklı olarak türkçe kökenli isimlerden yanayız... demirin yanına ne olabilir aceba...

şimdiden teşekkürler :))

bağlantım koptu sanaraktan konuyu 2 kere açmış oldum... görüntü kirliliği için özür kızlar :)

Demir ismini gerçekten seviyosanız bence ikinci isim düşünmemelisiniz çünkü demir yeterince tok bi isim .
mesela beendiğim isimlerle eşleştircem
demir ayaz
demir kaan
demir aras

gördüğünüz gibi isim soyisim gibi duruyo:1::1:
bnce demir yerine başka bişey düşünmelisiniz hayatı boyunca taşıyacağını unutmamalıyıs:21::21::21::21:

evet haklısın demirin peşine isim olunca soyisim gb durduğunun fakındayım o yüzden önüne koymayı düşünüyorum... teşekkür ederim...

evet haklısın demirin peşine isim olunca soyisim gb durduğunun fakındayım o yüzden önüne koymayı düşünüyorum... teşekkür ederim...

:60: cnm yaa güldürdün beni sabah sabah..öğlen olmuş gerçi ama bn yeni kalktım neysee Allahta sni güldürsün

Canım illa 2 isim diyorsan, demir e-i gibi ince seslilerden oluşuyor, ilk adını a'lı falan bişey koy bence..
örneğin;

ali demir
arda demir
poyraz demir

fln gibi işte..

Canım illa 2 isim diyorsan, demir e-i gibi ince seslilerden oluşuyor, ilk adını a'lı falan bişey koy bence..
örneğin;

ali demir
arda demir
poyraz demir

fln gibi işte..

örneğin;

ali demir
arda demir
poyraz demir

fln gibi işte..

hmm illa dediğine göre sende tek kalması taraftarısın... o zaman sana sorumu değiştirim quiter.... demir ismi nasıl sence??

:60: cnm yaa güldürdün beni sabah sabah..öğlen olmuş gerçi ama bn yeni kalktım neysee Allahta sni güldürsün

niye kız neye güldün?? kibarlığıma mı :66:

ne biliim kız sabah sabh okuyunca çok komik geldi..bnde peşine değil önüne koycam zaty demişin ya..bn okuyunca bna komik geldi söyleyişin yani ama quiterın dediği gibi öne koyunca bitakım güzel isimler gerçekten değişik oluyomuş..yoksa bnde düşündüm yani ne farkı oluyoki öne arkaya o yüzden komik geldi..ama baya bi değişik oluyomuş yer değiştirince gerçekten :53:

bak ali demir güzel ama bnde eğer demir koymak istiyosan demir kalsın sadece derim..değilse ali demir güzel uymuş

bende her zaman 2 ısımden yanayım .. ama demırın yanına ne yakısır bulamadım:)) begenıgım ısımler

andaç
yekta
taylan
oglum olursa bunlardan seccem:)

ben DEMİR ismini çok beğeniyorum. Bi kızım var adı DeFNE.. şimdiki erkek olsaydı onada DEMİR EFE düşünüyordum ama bu da kız:)) :16:

DEMİR EFE
ben çok beğenmiştim bu ikiliyi.

Back
X