2.kalite 3.gun 2 embriyon bugun donduruldu ama umudum yokk

umutbizimolsun

Kerem oğlan
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
3.600
19
118
Diğer
kıslar merhaba biz asılamayla yola cıktık ama gerızekalı drumuz ıkı katı dozla başlayınca 12 tane yumurtam oldu tupe geçıldı reglımın 10.gunu gıttığımdede yumurtalarım erkenden çatladığını öğrendım ama daha 9-10 yumurtam vardı bunların çatlatılmasını ve toplanmasını ıstedım
neyse aynı gın catlatma ıgnem yapılıp ıkı gun sonra yumurtlarım toplandı bu ıkı gun ıcınde diğer bıkaç olgunda kendılığımden çatlamış olcakki ancak 5 tane yumurta toplandı ve 3 tanesı donlendı
bugun 3.gun embriyosu 2.kalıte 2 tane embriyom donduruldu
benim pek umudum kalmadı sanırım nasip olmayacak dıyorum bebek bize baksanıza bızım normal yolla coocuk sahıbı olma sansımız%5 erken çatlama olasılığı &1
yanii imkansızı başarıp erken yumurtam çatlıoda kendılığınden oluşma sansı daha fazla olmasına ragman o olmuo..
umutlarınıza ihtıyacım var okadar ila. kullandım okadar yan etki yasadımkiiama elimde hiçbişey yokmuşş gibi hissedıyorumm

canım ne olur moralini bozma :( rabbim ol derse olacak ne mucizlere denk geliyoruz burada sana bilgi verebileck birileri muhakak vardır sadece güçlü ol

saol cnm yaa ınsallah ..aslında ıyıyım yanıı onların orda olduğunu bılmek bana guc verıo bızım 1.5 yılda yapamadığımızı yaptılar hıç olmazsa onlar var dıorum ama hanı bı kaç tane hamıle haberı duysam daha ıyı olurum :))))))

inşallhh duyacaksın canım kimler kimler hamile kalmadıki bir senmi kalmayacaksın merak etme bunda olmassa diğer seferde olur rahat ol diyorum ama hangimiz rahatız ki :I)))))))

canım pozitif olmaya çalış.allah ol dedikten sonra 1. kalite 2.kalite farketmez.dua et bol bol.bak hiç kazanılmayacak maçı almaya başlamışsınız.direkten dönmüş saat farkı ile.yine bilinçli bi hastasın.sıkma canını.allah verecek olduktan sonra.hepsi birer işaret bence.pozitif ol.bol bol dua et.şansın açık olsun.

BUNUN hesabını sormalısın bana göre madem aşılamaydı hadi tüp tüpe göre önlem alsalardı geri zekalılar ya onca eziyet onca para bide rezillik!!!!
ama sıkma canını 2. kalite 4 hücreyle bile hamile kalan duydum ben içini ferah tut sen

kıslar merhaba biz asılamayla yola cıktık ama gerızekalı drumuz ıkı katı dozla başlayınca 12 tane yumurtam oldu tupe geçıldı reglımın 10.gunu gıttığımdede yumurtalarım erkenden çatladığını öğrendım ama daha 9-10 yumurtam vardı bunların çatlatılmasını ve toplanmasını ıstedım
neyse aynı gın catlatma ıgnem yapılıp ıkı gun sonra yumurtlarım toplandı bu ıkı gun ıcınde diğer bıkaç olgunda kendılığımden çatlamış olcakki ancak 5 tane yumurta toplandı ve 3 tanesı donlendı
benim pek umudum kalmadı sanırım nasip olmayacak dıyorum bebek bize baksanıza bızım normal yolla coocuk sahıbı olma sansımız%5 erken çatlama olasılığı &1
yanii imkansızı başarıp erken yumurtam çatlıoda kendılığınden oluşma sansı daha fazla olmasına ragman o olmuo..
umutlarınıza ihtıyacım var okadar ila. kullandım okadar yan etki yasadımkiiama elimde hiçbişey yokmuşş gibi hissedıyorumm

canım umt olmadna olurmu..nasip bu işler..bana 1. kalite transfer edildi..ama olmadı ...Rabbim ol dedikten sonra herşey bahane..içini rahat tut..durumunda olupta pozitif alan bi çok insan var....Umudunu sakın ama sakın kaybetme...

umutbizimolsun canım moralini bozma inan Rabbim nasip etsin inşallah olur. Neler neler okuyor ve duyuyoruz canım

saol cnm yaa ınsallah ..aslında ıyıyım yanıı onların orda olduğunu bılmek bana guc verıo bızım 1.5 yılda yapamadığımızı yaptılar hıç olmazsa onlar var dıorum ama hanı bı kaç tane hamıle haberı duysam daha ıyı olurum :))))))

inşallhh duyacaksın canım kimler kimler hamile kalmadıki bir senmi kalmayacaksın merak etme bunda olmassa diğer seferde olur rahat ol diyorum ama hangimiz rahatız ki :I)))))))
haklısın canım aslında rahatımm ama o guzelım yumurtalarım çatır çatır gıttı gerıye gerıden gelen tam olgunlaşmamıslar kaldı yanıı olmayacak hersey oldu ve benı buldu.))))))
canım pozitif olmaya çalış.allah ol dedikten sonra 1. kalite 2.kalite farketmez.dua et bol bol.bak hiç kazanılmayacak maçı almaya başlamışsınız.direkten dönmüş saat farkı ile.yine bilinçli bi hastasın.sıkma canını.allah verecek olduktan sonra.hepsi birer işaret bence.pozitif ol.bol bol dua et.şansın açık olsun.
oylee aslında cnm bende oyle okudum tutunduktan sonra 2. kalıtde oluomus benım yumurta erken çatladığı ıcın progesteronum da arttı onun ıcın transferi bu ay yapamadılar..saol cnm moral verdiğin için iyiym bugun desteklerınızle tabi .rabbım hepımıze nasıp etsın..
BUNUN hesabını sormalısın bana göre madem aşılamaydı hadi tüp tüpe göre önlem alsalardı geri zekalılar ya onca eziyet onca para bide rezillik!!!!
ama sıkma canını 2. kalite 4 hücreyle bile hamile kalan duydum ben içini ferah tut sen
cnm bız buyuk bır ılde değildik orda baslandı aşılamaya 3-4 yumurta hedeflendı ama 12 yumurta oldu sonra orda tup bebek yapılmıyor dıye baska bıyerde tupe devam ettıkk ılaca ılk baslayan doktor yumurtalığınızın bukadar cabuk cvp vereceğini tahmın edemedık dedı sızı tanımış olduk dedı:)))
canım umt olmadna olurmu..nasip bu işler..bana 1. kalite transfer edildi..ama olmadı ...Rabbim ol dedikten sonra herşey bahane..içini rahat tut..durumunda olupta pozitif alan bi çok insan var....Umudunu sakın ama sakın kaybetme...
haklısın cnm yaa kısmet ileri embriyoloğumuzda oyle soyledı ne kadar gusel embrıyolar tarnsfer edıyuoruz olmuo kotu durumdakı bı embbriyo tutunabılıo dedi kısmet cnm yaa saoll cnm sende takrar tedavıye baslıosun heralde allh yardımcın olsunn..
umutbizimolsun canım moralini bozma inan Rabbim nasip etsin inşallah olur. Neler neler okuyor ve duyuyoruz canım

doğru cnm yaaa varsa kısmette kımse onune gecemez benım uzulduğumdoktorun super dediği yumurtalarımı kaybettım erken çatladı hepsı aynı boyda gıdıodu 2 gunde one geçti bıkacı ve gitti elimde kalnlarla ancak boyle oldu valla pişmiş tavuğun basına gelmemeıştır benım basıma gelenler cok az dozla cok guzel yumurtalar elde ettık dıye sevınırken firar etmek ıstedıler.)))

hic morelini bozma dondurulmus embroyom cozuldugunde cok hucre kaybetmisti fragmantasyonda vardi, yuzde bes sans verdi embroyolog cok cok sukur hamileyim. Allah kucagima da almayi nasip eder Insallah.
asilamaya baslayip bu asamalara gelinmesi bence bir tesaduf degil, Insallah Allah donmus larini transfer edecegin vakit bebegine kavusmani nasip eder. bu isler inan hic ama hic elli olmuyor iki mukemmel ucuncu gun embroyosuyla kimyasal gebelik yasamistim bak olmaz denenle cok sukur hamile kaldim.

hic morelini bozma dondurulmus embroyom cozuldugunde cok hucre kaybetmisti fragmantasyonda vardi, yuzde bes sans verdi embroyolog cok cok sukur hamileyim. Allah kucagima da almayi nasip eder Insallah.
asilamaya baslayip bu asamalara gelinmesi bence bir tesaduf degil, Insallah Allah donmus larini transfer edecegin vakit bebegine kavusmani nasip eder. bu isler inan hic ama hic elli olmuyor iki mukemmel ucuncu gun embroyosuyla kimyasal gebelik yasamistim bak olmaz denenle cok sukur hamile kaldim.

canımm ınan bende oyle dusundum bu işte dedım bı hayır var
cunku bız ılk tup bebek görüşmesi için gittik bıze spermıyogram yaptırdılar ve sızın değerler ıyı aşılama olur dedıler 3- 4kez deneyın dedıler bızde bulunduğumuz ılde yaptırsak basarı dusermı cok farkedermı dedık bıze cok farketmez aynı şeyler yapılıo dedıler hattaa bı doktora yonlendırdıler sonra bız gıttık o doktoru bulduk basladık tedavıye sonrada fazla yumurta olustu buna ragmen aşılamayı yapacaktı bız ıstemedık yenıden o tup bebek merlkezıne donduk o sırada esım yıllık ıznının son kalan 5 gununu de kullandı sonra ıkı gün sonrakı kontolde tedavı ıptal yumurtalarınız çatlamış gorunuo dedıler tekrar bulunduğumuz ıle gıdıp aşılama yaptıralım gerı kalanlarla dedık cunku normalde 3 yumurtadan fazlaya aşılama yapılmıo yasalar geregı ama bızım drun ozel muayayenehanesınde olacağı ıcın sorun yoktu
ben okadar ınamıstım kı bu işte bı hayır olduğuna gerikalanları toplayın ozaman dedım
bize delımısın gozlerıyle baktılar cok az sansımız olduığunu soyledıler ben yınede belgeyı ımzalayıp toplama işlemi yapıldı
ve sonucu biliosunuz işte yanii çook ınandım ama bakalımm
cok saol cnm umut oldun bana ınsallah benımkıde oyle bır mucize olur bebişini ve senii allhım korusun sağlıcakla kucağına la ınsallah canımm

Arkadaşlar,benimde dün transferim oldu.2.kalite dedi embryolog ancak bunu hiç kafana takma bizim hamile kalan hastalarımızın birçoğu zaten 2.kalite embryoyla hamile kalıyorlar dedi.Hiç kafaya takmayın dedi.Embryo doğal ortamına transfer edilince tutmayacak dediklerimiz bile tutundu dedi.Bence bu işler tamamen Allah'ın takdiri.Transfere kadar insanoğlu elinden geleni yapıyor.Ondan sonra rahimlerde olanı ancak Allah biliyor.

eklektik inşallah güzel sonuçlar canım güzel haberler verirsin. Herşey Allahın takdiri canım. Biz elimizden geleni yapıp bol bol dua edelim.

Back
X