2 kese birinin kalp atisi duyuldu (resimli) digeri hakkinda yorum tecrubeli anneler ❤

Uraniaaflora

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
3.166
2.952
133
Merhaba bir gun boyle konu acacagim aklima gelemzdi herhalde su anda 6+1 hamileyim ultrasona gore 5+6 neyse 2 gun farketmez iki kesem vardi ilk 5 haftalikken gitmistim vajinal bakildi ikisi de simsiyah bir keseydi

Bugun yine karindan bakilamadi doktor cok kucuk ondan dedi yine vajinal bakti . Kesemizin birinin kalp atisini duyduk digeri icn birsey diyemem dedi ama eksenin icinde bir yolk kesesi var ben simdi ne dusunmeliyim sabredemiuorum bekleyemiyorum cok sukur bir bebegimz bizimle oburu de haftaya belli olur mi ultrason icin biraz daha bekleyeyim mi ☹ ayrica 2.5 cm de kistim olusmus yeni olusmus olabilir dedi

Edit:Uzgunum arkadaslar resmi kaldirmak zorunda kaldim

Son düzenleme:
Canim sen hamile kalmissin ne guzel..
Hacemat filan soruyordun :)
Hayirli olsun Rabbim kucaguna nasip etsin
Masallah bebislerine..
Belki geriden geliyordur yetisicektir hakkinda hayirlisi olsun bende bir ikiz cocugu olarsktan sende saglikla al insallah kucahina

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Canım yolk saç oluşmuş gönlünü ferah tut kesen de gayet sağlıklı gözüküyor İkizler'in biri hep zaten geriden gelir gönlünü ferah tut yolk saç varsa boş gebelik olmaz

Biri diğerine göre geç döllenme olmuş olabilir içini ferah tut yolk kesesi göründüyse bir hafta sonra kalp sesini duyarsınız canım hayırlı olsn sağlıkla kucağına al ikizlerini inşallah

Anlamadım ama beklemek lazım aslında çok yeni çünkü hayırlısı olsun inşallah
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Canım yolk saç oluşmuş gönlünü ferah tut kesen de gayet sağlıklı gözüküyor İkizler'in biri hep zaten geriden gelir gönlünü ferah tut yolk saç varsa boş gebelik olmaz
Biri diğerine göre geç döllenme olmuş olabilir içini ferah tut yolk kesesi göründüyse bir hafta sonra kalp sesini duyarsınız canım hayırlı olsn sağlıkla kucağına al ikizlerini inşallah
Hepinizden allah razi olsun kizlar icimi cok rahatlattiniz olmasa da uzulmem biri icerde sag cok sukur rabbimin hediyesi her zaman . Rabbim isteyen herkese versin hamile olanlara saglikli dogumlar ve evlatlarini kucagina almis olanlara saglikli mutlu bir omur olsun insallah ❤❤

Ne güzel ya hem de ikiz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Normal yoldan mı yoksa tüp bebek yöntemiyle mi hamile kaldınız acaba ?
Ahh bende birgün hamile kalıp ta evladıma kavuşabilecek miyim

7 yil sonra asilama ile gebe kaldim canim umudunuzu kaybetmeyin en son bende kaybetmistm ve smdi cok pismanim umudumu yitirdigim icinyani manen kotu hissettim

7 yil sonra asilama ile gebe kaldim canim umudunuzu kaybetmeyin en son bende kaybetmistm ve smdi cok pismanim umudumu yitirdigim icinyani manen kotu hissettim
Çok sevindim adınıza Allah sağlık versin size ve bebeğinize,evet bir yanım umutlu bir yanım tamamen bitmiş durumda ne yapacağımı bilmez haldeyim.

Çok sevindim adınıza Allah sağlık versin size ve bebeğinize,evet bir yanım umutlu bir yanım tamamen bitmiş durumda ne yapacağımı bilmez haldeyim.
Inan seni o kdr iyi anliyorum ki karmakarisik oluyor insan doluya koysa olmuyor bosa koysan dolmuyor mu derler aram iyindegil boyle seylerle bize dusen dua etmek hamd etmek tevekkul etmek rabbin herseyin en iyisini bilir

Inan seni o kdr iyi anliyorum ki karmakarisik oluyor insan doluya koysa olmuyor bosa koysan dolmuyor mu derler aram iyindegil boyle seylerle bize dusen dua etmek hamd etmek tevekkul etmek rabbin herseyin en iyisini bilir
Şu anda o kadar heveslendim ki anlatamam,yerinizde olmayı çok isterdim...

Şu anda o kadar heveslendim ki anlatamam,yerinizde olmayı çok isterdim...
Rabbim sizin de kucaginizi doldursun tez zamanda insallah ne hayatlar ne hikayeler okuyoruz cok sukur kendimize yetecekten fazlasina sahibiz cocuk dusunebildigimz bir ailemz var bugunde doyduk cok sukur sicacik yatagimizda her gun yatiyoruz her sey icin cok sukur elhamdulillah burda hikayemi cogu gebelik bolumune bakan bilir 7 yildr bekliyorz

Öncelikle hayırlı olsun cnm.
Biz 6. Haftaya kadar bi kese gördük 7. hafta da doktor bi kese daha gördü ama kalp atışı yoktu, bir hafta sonra oda göründü.
Yani acele etme derim. Kese varsa yolk sac varsa bebek digerine göre biraz geriden geliyor olabilir

Keseler kac mm? Bnmki 2.1 olmasina ragmen kalp atışı duyulmamıştı. Sabirla 9. Haftayi bekledim. Her sey yolundaydi. Doktorlar net bir sey gormeden olumlu konusmazlar. Hayirlisini dileyin.

Evet binlerce kez şükürler olsun her şey için ben eşimle çok mutluyum daha da mutlu olmak istiyorum.En önemlisi eşim gibi birinin baba olmasını çok istiyorum, çünkü o her şeyin en iyisini,en güzelini hak ediyor.Size gelince... Siz de uzun zamandır beklemişsiniz ama değmiş bizde 10 yıldır evliyiz artık bi bebeğimiz olmasını çok istiyoruz.

Rabbim tez zamanda duaniza icabet etsin insallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…