• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 keseden biri küçük

Sorulari_olanbiri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
176
-93
13
31
Merhaba, dün ikizlere hamile olduğumu öğrendim ancak bir bebeğin kesesi 14 mm iken ve kalbi atarken diğeri 7 mm ve henüz bebek yok. Gelişmemis ya da geriden geliyor. Bu durumu yaşayan oldu mu hiç? Doktorum umutlu değildi ama olmayacak şey de değil dedi haftaya tekrar bakacak.

Kese boş değilse ikisininde kalp atışını duyarsanız eger, üzülmeyin biri büyük biri küçük kese olabilir.. genelde hamilelik boyunca da biri küçük biri büyük öyle devam eder.. ama kalp atısını duymanız lazım ikiz diyebilmek için

Merhaba, dün ikizlere hamile olduğumu öğrendim ancak bir bebeğin kesesi 14 mm iken ve kalbi atarken diğeri 7 mm ve henüz bebek yok. Gelişmemis ya da geriden geliyor. Bu durumu yaşayan oldu mu hiç? Doktorum umutlu değildi ama olmayacak şey de değil dedi haftaya tekrar bakacak.
Şuan bende aynı durumdayım canım birinde kese bebek var ama kalp atışı yok muhtemelen tek olarak devam edeceğiz dedi. Diğerinin kalp atışıni duyduk Beni de iki hafta sonra tekrar çağırdı.

Ben ilk olarak yedinci haftada keselere baktırmistim.Kalp atışını da dokuzuncu haftada duymuştul diye hatırlıyorum.Kese.konusunda birşey diyemem.Ancak genel olarak hep bir bebeğim bir hafta geriden geliyordu gelişim olarak.Nitekim dogumdada 250 gr daha zayıf ve 2 cm daha kısa olarak doğdu.İlerleyen haftalarda bebek oluşmuş ve kalbi atıyor olabilir.Hakkinizda hayırlısı olsun

Sen şu hamileyim yerde yemek yiyemiyorum. Kv falan kocamın Aldıgı meyveleri yiyorlar. Ceviz yemem gerek ama kimse getirmiyor bana vermiyor diyen üye degilmisin o zaman daha yeni hamileyim diyordun ikizmiymiş bebegin kaç haftalık hamilesin peki daha haftası erkense ondan da olabilir bazı bebegin kalbi geç atıyor

Benim de öyleydi biri çok küçüktü kesenin diğeri gayet belirgindi , hatta ben doktor ikizlerin olacak dediğinde inanamadım aynı gün başka hastanede başka doktora gittim o ikinci keseyi görmedi bile..Şuan 14+1 hamileyim çok şükür iksidir iyi, biri diğerine göre 2 gün küçük ama bazen bu fark 5 gün oluyor bazen aynı oluyorlar bazen 3 oluyor.. bunların hepsi normalmiş

Benim de öyleydi biri çok küçüktü kesenin diğeri gayet belirgindi , hatta ben doktor ikizlerin olacak dediğinde inanamadım aynı gün başka hastanede başka doktora gittim o ikinci keseyi görmedi bile..Şuan 14+1 hamileyim çok şükür iksidir iyi, biri diğerine göre 2 gün küçük ama bazen bu fark 5 gün oluyor bazen aynı oluyorlar bazen 3 oluyor.. bunların hepsi normalmiş
Rabbim hepinizr sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bize de tez vakitte bebiş nasip etsin inşallah mübarek cuma gününde

Yanı böyle normal diyenleri okuyorum ya içimden ne sayıyorum doktora yaaaa. Geçen hafta küçük kesenin içinde bebek göremedi adam, bu hafta küçük kese de yolk kesesi bebek kalp atışı herşey var ama diğerine göre küçük. Cat diye düşer dedi ya. Kendi doktorumu aradım ankarada hocam geriden geliyor dedim eeee dedi. Eee ne hocam işte riskli imiş dedim. Kızım zaten hep fark olur gebelikte hem 8. HAFTA bitmeden anlaşılmaz dedi. Ne diyim dün neler çektim.bir Allah bilir bir ben. Allahindan bulsun.

Yanı böyle normal diyenleri okuyorum ya içimden ne sayıyorum doktora yaaaa. Geçen hafta küçük kesenin içinde bebek göremedi adam, bu hafta küçük kese de yolk kesesi bebek kalp atışı herşey var ama diğerine göre küçük. Cat diye düşer dedi ya. Kendi doktorumu aradım ankarada hocam geriden geliyor dedim eeee dedi. Eee ne hocam işte riskli imiş dedim. Kızım zaten hep fark olur gebelikte hem 8. HAFTA bitmeden anlaşılmaz dedi. Ne diyim dün neler çektim.bir Allah bilir bir ben. Allahindan bulsun.
Ankara'da hangi hastane hangi doktor

Ben başka şehirdeyim benim orda annemi doğum zamanında takip eden benim de evlenmeden önce kontrollerimi yaptırdığım.bir doktor var fırat ortaç. Ankarada olanlara tavsiye ederim daha iyisini görmedim.

Back
X